Η Μαρία Κορινθίου και επίσημα στο «Πρωινό» - «Η εκπομπή δεν αλλάζει, είναι infotainment» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 10:31 Η Μαρία Κορινθίου και επίσημα στο «Πρωινό» - «Η εκπομπή δεν αλλάζει, είναι infotainment» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Ο ρόλος της και τα πρώτα λόγια της ηθοποιού.

Νέο μέλος στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1, από το πρωί της Δευτέρας (10/10) είναι η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός, θα αναλάβει όλα τα «γυναικεία θέματα» όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Λιάγκας λίγα λεπτά πριν από τις 10:00, όταν και ανακοίνωσε την ένταξη της στην ομάδα του «Πρωινού».

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Λιάγκας, η εκπομπή δεν πρόκειται να αλλάξει μορφή και θα συνεχίσει να είναι infotainment ωστόσο η Μαρία Κορινθίου θα αναλάβει τις ενότητες που χαρακτηρίζονται ως «γυναικείες» δηλαδή τη μόδα, τη μαγειρικά, την αστρολογία κλπ.

«Το είπαμε την Παρασκευή. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι μια γυναίκα που την αγαπάτε πάρα πολύ. Θα προστεθεί από σήμερα στην ομάδα του Πρωινού. Εδώ η Μαρία Κορινθίου!» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και υποδέχθηκε την Μαρία Κορινθίου στο πλατό του Πρωινού.

Χαμογελαστή και ελαφρώς αμήχανη, η Μαρία Κορινθίου μπήκε στο πλατό και ανέφερε πως νιώθει τέλεια για το νέο της επαγγελματικό βήμα τονίζοντας πως: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Οι «διευκρινήσεις» του Γιώργου Λιάγκα

Την ανάγκη να δώσει «διευκρινήσεις» ένιωσε ο Γιώργος Λιάγκας και έτσι είπε στους τηλεθεατές πως: «Η εκπομπή δεν αλλάζει, είναι infotainment. Το μεγαλύτερο της κομμάτι δηλαδή θα είναι δημοσιογραφικό. Τα γυναικεία θέματα τα παίρνει πάνω της».

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, απευθυνόμενος στην νέα του συνεργάτιδα, τόνισε πως: «Πάω να κάνω λίγη δημοσιογραφία και τα λέμε σε λίγο» ενώ μιλώντας στους «παλιούς» του συνεργάτες ανέφερε πως: «Εδώ θέλουμε καλούς και άξιους ανθρώπους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση