Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός για τη νέα σειρά του Alpha - Την είδαν έστω για ένα λεπτό 2.010.000 τηλεθεατές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 15:14 Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός για τη νέα σειρά του Alpha - Την είδαν έστω για ένα λεπτό 2.010.000 τηλεθεατές

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Tη «μάχη» της τηλεθέασης κέρδισε χθες, Δευτέρα (11/10) η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» αποδεικνύοντας πως ήρθε για να μείνει.

Με ποσοστό 20,3% στο δυναμικό κοινό και 21,7% στο σύνολο, η σειρά τερμάτισε πρώτη αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ενθουσιάζοντας τους χρήστες των social media που σχολίαζαν την κάθε σκηνή.

Τη νέα τηλεοπτική πρόταση του Alpha παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό 2.010.000 τηλεθεατές, αγγίζοντας το 29,1% σε τέταρτο στο γενικό σύνολο.

Η εξαιρετική αναβίωση της ατμόσφαιρας εκείνης της δεκαετίας, η κινηματογραφική αισθητική, οι μοναδικές ερμηνείες, η καθηλωτική σκηνοθεσία και φυσικά τα υπέροχα τραγούδια κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο απόψε στις 22:40

Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. Πρώτος στόχος του ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά.

Ο Στρατής από την άλλη παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή.

Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά, όμως το «ντου» της αστυνομίας μέσα στη νύχτα την φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν.

Η νέα σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:40.

Δείτε το trailer:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση