Μαύρο Ρόδο - Spoiler: Στο φως το πιο μεγάλο μυστικό - Η αποκάλυψη για τη δολοφονία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 15:49 Μαύρο Ρόδο - Spoiler: Στο φως το πιο μεγάλο μυστικό - Η αποκάλυψη για τη δολοφονία

Το "Μαύρο Ρόδο" επιστρέφει με πολλές ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο. Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Mega.

Η δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει απόψε με ένα νέο συγκλονιστικό επεισόδιο, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η Ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισάβετ. Όλο το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για την κόρη του, όχι όμως και η Αλεξία.

Την ίδια ώρα, η Πολυξένη συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της και συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί.

Μαύρο Ρόδο: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να μιλήσει στην Ελισάβετ για να την ηρεμήσει. Όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Αλεξίας. Ο Καστρινός προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Αγγελική, αλλά ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια. Η Ηγουμένη εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισάβετ. Όλο το χωριό εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για την κόρη του, όχι όμως και η Αλεξία.

Η Πολυξένη συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της και συμβουλεύει την Όλγα να πάψει να τον διεκδικεί. Αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον εμπλέξει στο νέο του μαγαζί, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει τη μελέτη για το μοναστήρι. Η Αυξεντία κρύβει ένα τρομερό μυστικό για τη νύχτα που η Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι το οποίο συνεχίζει να τη στοιχειώνει.

Μαύρο Ρόδο: Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση