Τέρμα τα ψέματα, το Netflix ξεκινάει τις χρεώσεις για τους έξτρα χρήστες στο λογαριασμό σας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 16:43 Τέρμα τα ψέματα, το Netflix ξεκινάει τις χρεώσεις για τους έξτρα χρήστες στο λογαριασμό σας

Από τις αρχές του 2023, η υπηρεσία προσπαθεί να μειώσει τα shared accounts.

Μπορεί μέχρι σήμερα να ακουγόταν έντονα πως το Netflix θα δώσει μεγάλο αγώνα για να μειώσει το φαινόμενο των χρηστών που μοιράζονται το λογαριασμό τους, αλλά ποτέ δεν είχε δοθεί μια οριστική λύση και η γενικότερη αίσθηση ήταν πως απλά όλα αυτά ήταν «απειλές».

Φαίνεται πως η κατάσταση έφτασε σε οριακό σημείο για τα κέρδη της εταιρείας και έτσι στο πλαίσιο της πρόσφατης ενημέρωσης για τα οικονομικά του αποτελέσματα, το Netflix ανακοίνωσε πως από τις αρχές του 2023 θα πάρει δραστικά μέτρα. 

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως οι χρήστες που μοιράζονται τον λογαριασμό τους θα πρέπει -αν θέλουν να συνεχίσουν να λειτουργούν έτσι- να πληρώνουν ένα έξτρα μηνιαίο αντίτιμο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια του προγράμματος των έξτρα χρηστών που ήδη «τρέχει» στη Λατινική Αμερική και που επιτρέπει την πρόσβαση σε λογαριασμούς που συνδέονται από συσκευές εκτός της σταθερής IP με σχετική χρηματική επιβάρυνση.

Στο πλαίσιο αυτής της εξέλιξης, ανακοίνωσε και το νέο εργαλείο μεταφοράς προφίλ σε νέο λογαριασμό, για το οποίο σας γράψαμε χθες εδώ.

Μένει τώρα να δούμε πόση θα είναι αυτή η έξτρα χρέωση και πως θα μπορεί ο χρήστης πχ. να απολαμβάνει τις υπηρεσίες όταν βρίσκεται εκτός σπιτιού του (πχ. στο εξοχικό ή σε ταξίδι στο εξωτερικό), χωρίς να πληρώνει κάτι παραπάνω.

Πηγή εικόνας: Time.com
Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση