Παπουτσάκη: Ένιωσα τέτοια ντροπή, που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 12:30 Παπουτσάκη: Ένιωσα τέτοια ντροπή, που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε ότι ντράπηκε τόσο για το πώς έπαιξε στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», που δεν ζήτησε την αμοιβή της. 

Η ηθοποιός έκανε με τη συγκεκριμένη σειρά το τηλεοπτικό ντεμπούτο της, όταν σε ένα επεισόδιο έκανε «πέρασμα» υποδυόμενη μια δημοσιογράφο. Όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά, περιέγραψε το πόσο άγχος είχε. 

«Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την ψείρα η καρδιά μου… δεν υπήρχε αυτό το πράγμα… μιλάμε για το τρελό άγχος της αρκούδας», ανέφερε χαρακτηριστικά απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, την Μεσημβρίαν της ΕΡΤ. 

«Και έπρεπε να πω αυτά τα λόγια και η καημένη τα είπα. Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, φυσικά, αλλά ήμουν 19 χρονών», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη. 

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν θυμάται πώς της προτάθηκε να συμμετάσχει στη σειρά. «Θυμάμαι ότι ένιωσα τέτοια ντροπή, που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου, τύπου εξαφανίστηκα», κατέληξε. 

Δείτε το απόσπασμα στο 15:55 του βίντεο

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση