Στα σκαριά η τηλεοπτική σειρά «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης» σε σκηνοθεσία Σκορσέζε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 15:16 Στα σκαριά η τηλεοπτική σειρά «Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης» σε σκηνοθεσία Σκορσέζε

Μία νέα ματιά στην ιστορία με νέους χαρακτήρες.

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει τις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» σε τηλεοπτική εκδοχή αυτή τη φορά.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Σκορσέζε, που είχε σκηνοθετήσει την ομώνυμη ταινία του 2002, θα σκηνοθετήσει τα πρώτα δύο επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ενώ βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή.

Η πολυαναμενόμενη σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Herbert Asbury του 1927 και θα προβληθεί από την Miramax Television.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση που θα πραγματεύεται η σειρά δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά σύμφωνα με το Deadline θα είναι μία νέα ματιά στην ιστορία με νέους χαρακτήρες, που δεν υπήρχαν στην ταινία.

Το βιβλίο του Asbury παρουσιάζει τις αντιπαλότητες μεταξύ συμμοριών στην Νέα Υόρκη στα μέσα και τέλη του 1800, πριν από την κυριαρχία της Ιταλο-Αμερικανικής μαφίας κατά την εποχή της ποτοαπαγόρευσης την δεκαετία του  1920.

Το project αναμένεται να βγει στην τηλεοπτική αγορά στα τέλη του μήνα.

Στο παρελθόν ο Σκορσέζε είχε συνδεθεί ξανά με μια διαφορετική τηλεοπτική μεταφορά της ίδιας ιστορίας, της οποίας η ανάπτυξη ανακοινώθηκε από τον κάτοχο των δικαιωμάτων Miramax και την GK Films το 2013. 

Η σειρά σεναριακά θα ακολουθούσε οργανωμένες συμμορίες όχι μόνο στη Νέα Υόρκη αλλά και σε άλλες πόλεις όπως το Σικάγο και η Νέα Ορλεάνη, και θα εξιστορούσε τη γέννηση του οργανωμένου εγκλήματος στην Αμερική.

«Αυτή η εποχή της ιστορίας και της κληρονομιάς της Αμερικής είναι πλούσια με χαρακτήρες και αφηγήσεις, που δεν μπορούσαμε να εξερευνήσουμε πλήρως σε μια δίωρη ταινία», είπε ο Σκορσέζε τότε που έγινε η ανακοίνωση.

«Μια τηλεοπτική σειρά μας δίνει τον χρόνο και τη δημιουργική ελευθερία ώστε να ζωντανέψουμε αυτόν τον πολύχρωμο κόσμο και όλες τις επιπτώσεις που είχε και εξακολουθεί να έχει στην κοινωνία μας».

Με πληροφορίες του Deadline

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση