Maestro: "Γροθιά" στο στομάχι η ερμηνεία της Καβογιάννη - "Υποκλίθηκε" το Twitter

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 10:03 Maestro: "Γροθιά" στο στομάχι η ερμηνεία της Καβογιάννη - "Υποκλίθηκε" το Twitter

Συγκλόνισε τους τηλεθεατές η ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο δεύτερο επεισόδιο του Maestro, το βράδυ της Πέμπτης. Η σκηνή που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα, η οποία κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τα social media αποσπώντας τα πιο ένθερμα σχόλια, η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεχε την Πέμπτη (20/10) στο MEGA, με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο σασπένς και ένταση.

Στην «Άρνηση», όπως ονομάστηκε το επεισόδιο από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο Ορέστης διαπίστωσε πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Απέκτησε προσωπική σχέση μαζί τους και ανακάλυψε τα σκοτεινά τους μυστικά. Ο ίδιος μάλιστα πήρε θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο.

 

Το τηλεοπτικό κοινό, μάλιστα, συγκινήθηκε από τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας της σειράς, ενώ ξεχώρισε την Μαρία Καβογιάννη. Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την ηθοποιό, κάνοντας λόγο για μια συγκλονιστική ερμηνεία από την ίδια.

Δείτε τις αντιδράσεις των χρηστών του Twitter

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση