Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής πηγαίνει στο δημαρχείο – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 14:43 Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής πηγαίνει στο δημαρχείο – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Spoiler από τη σειρά του Alpha.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα δύο νέα επεισόδια της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» που θα προβληθούν τη Δευτέρα (24/10) και την Τρίτη (25/10). Ο Στρατής πηγαίνει αποφασισμένος στο δημαρχείο ενώ η Ζέτα πανικοβάλλεται όταν ξυπνούν οι μνήμες από το σκοτεινό της παρελθόν.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα (24/10)

Το «ντου» του Στέλιου στα άλλα μαγαζιά φέρνει αναστάτωση στον κόσμο της νύχτας, αλλά και στον Χρήστο που πνιγμένος μες στη σιωπή του προσπαθεί να διασκεδάσει τα χτυπήματα που πέφτουν επάνω του από παντού. Ο μεγαλύτερος, όμως, κίνδυνος είναι ο ίδιος ο εαυτός του.

Ο Στρατής εμφανίζεται στο δημαρχείο και τα πάντα γίνονται κόκκινα. Η Νίτσα αρχίζει να αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον της Ζέτας για τον Στρατή και την προειδοποιεί να μην μπλέξει μαζί του, εκείνη από την άλλη νιώθει την έλξη να μεγαλώνει.

Η νύχτα, όμως, που έρχεται ανατρέπει τα πάντα. Μπροστά στα μάτια της η Ζέτα βλέπει τον χειρότερό της εφιάλτη.

Τι θα δούμε την Τρίτη (25/10)

Μια εμφάνιση του Γιάννη Ντόκου στην τηλεόραση στέλνει τη Ζέτα πανικόβλητη πίσω στο σκοτεινό τους παρελθόν. Η Νίτσα από την άλλη προσπαθεί μόνη της να βγάλει το πρόγραμμα, επιφυλάσσοντας στον ερωτοχτυπημένο Γιώργη μια δυσάρεστη έκπληξη. Η συνάντησή του με τον Χρήστο έχει αφήσει στον Στρατή μια πικρή γεύση και την βεβαιότητα πως ξέρει.

Μια αναπάντεχη εμφάνιση του Αλέξανδρου, όμως, θα κρίνει τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Καθώς η νύχτα πλησιάζει στο τέλος της ο Χρήστος ξεσπά για πρώτη φορά πάνω απ’ τον τάφο της Μαρίνας, ενώ μια σκιά παρακολουθεί με μάτια τρομαγμένα.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Κατερίνα Φιλιώτου και το σενάριο η Ιωάννα Κανελλοπούλου και ο Γιώργος Μακρής.

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Δείτε το trailer της Δευτέρας:

Πηγή: Alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση