Survivor All Star: Οι 11 παίκτες του ριάλιτι που έχουν «κλειδώσει»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 12:12 Survivor All Star: Οι 11 παίκτες του ριάλιτι που έχουν «κλειδώσει»

Τα ζευγάρια που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Στο… ψάξιμο βρίσκεται το επιτελείο για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Survivor All Star, ενώ οι πρώτοι παίκτες φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλίτζαλι για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Τα σίγουρα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι παρουσίασε η εκπομπή «Πρωινό μας».

Όπως είπε η Φαίη Σκορδά, στο «Survivor All Star» θα δούμε 24 πρόσωπα – δύο ομάδες των 12 ατόμων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, θα υπογράψουν 30 άτομα, μερικοί από τους οποίους, έχουν στο συμβόλαιό τους τον όρο, ότι η παραγωγή θα αποφασίσει αν θα μπουν ή όχι στο παιχνίδι.

Τα ονόματα που έχουν υπογράψει είναι:

Στάθης Σχίζας
Τάκης Καραγκούνιας
Τριαντάφυλλος
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Περικλής Κονδυλάτος

Τα τρία ζευγάρια

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης, Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος είναι τα τρία ζευγάρια που φαίνεται ότι θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης, σύμφωνα με την εκπομπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση