Henry Cavill: Αποχωρεί από το "The Witcher" μετά την τρίτη σεζόν - Ποιος ηθοποιός τον αντικαθιστά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 19:40 Henry Cavill: Αποχωρεί από το "The Witcher" μετά την τρίτη σεζόν - Ποιος ηθοποιός τον αντικαθιστά

Μέχρι το τέλος της 3ης σεζόν θα μπορούν να απολαμβάνουν τον Henry Cavill οι φανατικοί του "The Witcher" καθώς ανακοινώθηκε το τέλος του ηθοποιού από τη σειρά και η αντικατάστασή του. Ποιος θα είναι ο νέος Γκέραλτ της Ρίβια.

"Τίτλοι τέλους" για τον Henry Cavill από τη σειρά "The Witcher", καθώς όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον ο ηθοποιός πρόκειται να αποχωρήσει μετά το τέλος της τρίτης σεζόν.

Όπως ανακοινώθηκε μέσα από το επίσημο account της σειράς του Netflix, το "The Witcher" επιστρέφει για τη σεζόν 4 και ο Henry Cavill θα παραδώσει τα ξίφη του στον Liam Hemsworth ως νέος "Γκέραλτ της Ρίβια" μετά την 3η σεζόν, με τη σειρά να καλωσορίζει τον ηθοποιό στην οικογένεια του "Witcher".

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός και με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε πως ήρθε η ώρα να καταθέσει το μετάλλιο και τα ξίφη του για την 4η σεζόν μετά από ένα ταξίδι γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες.

"Το ταξίδι μου ως Γκέραλτ της Ρίβια ήταν γεμάτο τόσο με τέρατα όσο και με περιπέτειες, και δυστυχώς, θα καταθέσω το μετάλλιο και τα ξίφη μου για την 4η σεζόν. Στη θέση μου, ο φανταστικός κύριος Liam Hemsworth θα πάρει τον μανδύα του Λευκού Λύκου. Όπως και με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, παραδίδω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιέρωσα ενσαρκώνοντας τον Γκέραλτ και με ενθουσιασμό να δω την εκδοχή του Liam για αυτόν τον συναρπαστικό χαρακτήρα. Liam, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απόλαυσε τις “βουτιές” μέσα σε αυτόν για να δεις τι μπορείς να βρεις", έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην ανάρτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Henry Cavill επισημοποίησε την επιστροφή του ως Superman, δίνοντας μία μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

"Ήθελα να περιμένω μέχρι να τελειώσει το Σαββατοκύριακο πριν το δημοσιεύσω αυτό, γιατί ήθελα να σας δώσω την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλοι το 'Black Adam'", ανέφερε ο Cavill σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. "Αλλά τώρα που πολλοί από εσάς το έχετε δει, ήθελα να το επισημοποιήσω: επιστρέφω ως Σούπερμαν".

Ο Cavill δήλωσε ότι η εικόνα του με τη στολή του Superman που περιλαμβάνεται στο βίντεο στο Instagram και το cameo του στο "Black Adam" "είναι μόνο μια πολύ μικρή γεύση των πραγμάτων που έρχονται". Ο 39χρονος ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή τους.

"Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και σας ευχαριστώ για την υπομονή σας", δήλωσε ο Cavill. "Σας υπόσχομαι ότι θα ανταμειφθεί".

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση