Twitter: Γέμισε με λογαριασμούς... Έλον Μασκ, από χρήστες που άλλαξαν το όνομά τους για να τρολάρουν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 17:17 Twitter: Γέμισε με λογαριασμούς... Έλον Μασκ, από χρήστες που άλλαξαν το όνομά τους για να τρολάρουν

Μετά την ανακοίνωση ότι η υπηρεσία «Twitter Blue» θα κοστίζει πλέον 8 δολάρια το μήνα.

Θύελλα επικριτικών και καυστικών σχολίων εχει ξεσηκώσει η νέα πολιτική που εφαρμόζει ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ στο Twitter για να επαληθευτούν οι λογαριασμοί.

Διαφόρων ειδών τρολαρίσματα, ακόμη και... ψεύτικους λογαριασμούς προκάλεσε η ανακοίνωση ότι η υπηρεσία «Twitter Blue» θα κοστίζει πλέον 8 δολάρια το μήνα.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι εκπρόσωποι της σόουμπιζ που, θέλοντας να στηλιτεύσουν ανοικτά τη νέα μέθοδο του επικεφαλής του Twitter, άλλαξαν το όνομά του σε... Έλον Μασκ.

Προχώρησαν, δε, σε αναρτήσεις, ενώ άλλοι χρήστες δέχτηκαν και μηνύματα από κόσμο που μπερδεύτηκε και νόμιζε πως μιλά με τον πραγματικό... δισεκατομμυριούχο.

Όλος αυτός ο σάλος που δημιουργήθηκε έφερε, αν μη τι άλλο, τον Έλον Μασκ σε δύσκολη θέση αφού ηθοποιοί έφτασαν στο σημείο με το όνομα του επιχειρηματία να εκφράζουν τη στήριξή τους σε Δημοκρατικούς υποψηφίους των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ.

«Το μόνο που θα σημαίνει πλέον η επαλήθευση είναι: έχω 8 δολάρια», σημείωσε δημοσιογράφος του NBC.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση