Σασμός: Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής παγώνει τους πάντες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 15:53 Σασμός: Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής παγώνει τους πάντες

Τι θα δούμε απόψε στον Alpha.

Τα πάνω – κάτω έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21:00. Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής. Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, όμως μια απρόσμενη άφιξη θα παγώσει τους πάντες.

Η Νάντια θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη για τον αληθινό της πατέρα, μία αποκάλυψη που θα την οδηγήσει κατευθείαν στην Άνω Ποριά.

Η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφία ζητά από τον Αστέρη να ξεκόψει από τη Στέλλα. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη.

Ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να πει στον Αστέρη το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα. Η Αργυρώ βασανίζεται από τις κοινές της αναμνήσεις με τον Αστέρη, και παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Μαθιός και Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές, ωστόσο, γύρω τους πυκνώνουν.

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

Πηγή: Alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση