Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Maestro: Αποθέωση στο Twitter για τη σειρά του Παπακαλιάτη που πάει στο Netflix

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022 13:24 Maestro: Αποθέωση στο Twitter για τη σειρά του Παπακαλιάτη που πάει στο Netflix

Αποθεώνεται η τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, από τους χρήστες του Twitter, αφού ανακοινώθηκε ότι θα γίνει μέρος του περιεχομένου του Netflix.

Σε tweet που έγινε viral, το Mega, όπου προβάλλεται η σειρά, έγραψε, κάνοντας tag το Netflix: «Netflix, πώς είναι τα Ελληνικά σου;»

Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική σειρά που αγοράζεται από το Netflix και ήδη ο κόσμος γράφει με ενθουσιασμό για το πώς το κοινό της πλατφόρμας σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις ερμηνείες εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών αλλά και να δει τα πανέμορφα τοπία της χώρας μας, σε περιοχές της Αθήνας, των Παξών και της Κέρκυρας, όπου γυρίστηκε η σειρά.

«Η καλύτερή του σειρά μέχρι τώρα», λένε χρήστες στο Twitter, αναφερόμενοι στον δημιουργό της, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ενώ άλλοι εκφράζουν τη χαρά τους για το γεγονός ότι θα μάθει όλος ο κόσμος ηθοποιούς όπως η Μαρία Καβογιάννη και ότι θα μαγευτούν από τα τοπία της Ελλάδας. Παράλληλα, εκφράζουν την ελπίδα τους να πάει καλά η σειρά και να ακολουθήσουν κι άλλες το παράδειγμά της, ενώ δίνουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Η δραματική σειρά, σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Δείτε μερικές αναρτήσεις στο Twitter για το «Maestro»

Πηγή: iefimerida.gr