Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Maestro: Ο Χρήστος Λούλης έκανε το Spoiler της χρονιάς - Ο ρόλος "κλειδί"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 13:15 Maestro: Ο Χρήστος Λούλης έκανε το Spoiler της χρονιάς - Ο ρόλος "κλειδί"

Ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε πως θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της σειράς "Maestro" και μίλησε για το ρόλο που θα υποδυθεί, δίνοντας τεράστιο spoiler. Πώς είπε το "ναι" στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή "Ελένη" της Ελένης Μενεγάκη χθες, Τετάρτη (09/11).

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε πως θα εμφανιστεί για ένα επεισόδιο στην πολύ επιτυχημένη σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA, η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ αποκάλυψε και τον ρόλο που θα παίξει.

Όπως είπε, θα υποδυθεί τον φίλο της γυναίκας του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και έτσι θα δούμε ένα κομμάτι από το παρελθόν του ήρωα.

 

 

Σημειώνεται πως ο Χρήστος Λούλης είχε συνεργαστεί ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στις σειρές "Η ζωή μας μια βόλτα", "Κλείσε τα μάτια" και "Δυο μέρες μόνο".

Maestro: Ο ρόλος του Χρήστου Λούλη

Πιο αναλυτικά, ο Χρήστος Λούλης είπε χαρακτηριστικά: "Ο ρόλος που θα κάνω είναι στο ευρύτερο περιβάλλον του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, φίλος της γυναίκας του. Δεν έχει τώρα γυναίκα. Θα δείξει στο παρελθόν ότι είχε κάποια γυναίκα. Έκανα spoiler... Ελπίζω Χριστόφορε να με συγχωρέσεις".

Και εξήγησε: "Κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μία πολύ τεχνοκρατική και σκληρή δουλειά, πολύ κυνική δουλειά. Εγώ πολύ πετυχημένος σε αυτή τη δουλειά, πολύ κυνικός και σκληρός τεχνοκράτης. Επειδή ήταν τόσο χάλια το περιβάλλον, τόσο σκληρό, αυτός, όντας μουσικός, έφυγε. Δείχνουμε την ιστορία του πώς αποφάσισε να φύγει και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Εγώ παίζω έναν άνθρωπο που είναι το κακό παράδειγμα, ήθελε να φύγει από ανθρώπους σαν κι εμένα".

 

 

Όσο για το πώς είπε το "ναι" στην πρόταση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε: "Με πήρε ένα τηλέφωνο μια μέρα κοντά στις προηγούμενες γιορτές και μου λέει "είναι ένας ρόλος για ένα επεισόδιο επειδή είναι σπονδυλωτά, ξέρεις θέλω να δείξω την ιστορία μου". Πήγε να μου εξηγήσει και του λέω "Χριστόφορε δεν χρειάζεται να μου εξηγείς, εννοείται πως θα το κάνω". Πέρα από το καλλιτεχνικό και το ότι οι δουλειές του είναι πάντα προσεγμένες και καλοδουλεμένες, τον Παπακαλιάτη τον ξέρω από το 1999. Τον νιώθω φίλο μου".