Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Stranger Things: Οι δημιουργοί αφήνουν υπονοούμενα για το τι θα δουν οι φανς στην 5η σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 10:58 Stranger Things: Οι δημιουργοί αφήνουν υπονοούμενα για το τι θα δουν οι φανς στην 5η σεζόν

Αλλά δε δίνουν spoilers.

Οι δημιουργοί του «Stranger Things» άφησαν υπονοούμενα για το τι θα δουν οι φανς την Κυριακή στην 5η σεζόν της σειράς του Netflix.

Οι Matt και Ross Duffer υπαινίχθηκαν τι πρόκειται να δουν οι φανς στην τελευταία σεζόν της σειράς κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Λος Άντζελες, χωρίς να αποκαλύψουν όμως τίποτα.

«Κάναμε τα στελέχη να κλάψουν, και αυτό ένιωσα ότι ήταν καλό σημάδι», είπε ο Matt Duffer. «Οι μόνες άλλες φορές που τους έχω δει να κλαίνε είναι σε συνεδριάσεις για τον προϋπολογισμό».

Στη συζήτηση, που έγινε στο Λος Άντζελες, συμμετείχε και ο παραγωγός Shawn Levy και πολλά μέλη του καστ.

Ο Ross Duffer αναφέρθηκε στους πολλούς χαρακτήρες της σειράς και στη σημασία της ολοκλήρωσης της ιστορίας τους, κάτι που έθιξε και ο Levy.

«Ως μάρτυρας και έχοντας βρεθεί σε αυτή τη δίωρη συνάντηση και έχοντας διαβάσει αυτό το πρώτο σενάριο- έχω παραλύσει από το φόβο ότι θα χαλάσω κάτι- αλλά θα πω για τους αδελφούς Duffer, ότι παρά την φήμη της σειράς και τους εικονικούς χαρακτήρες- και παρά το γεγονός ότι η σειρά δείχνει τόσο την εποχή των 80s και το υπερφυσικό, η ουσία (για τους δημιουργούς) είναι οι άνθρωποι, αυτοί οι χαρακτήρες» είπε ο Levy.

«Η πέμπτη σεζόν φροντίζει ήδη τόσο ξεκάθαρα αυτές τις ιστορίες των χαρακτήρων γιατί αυτή ήταν πάντα η ψυχή του «Stranger Things».

Παρόλο που δεν αποκαλύφθηκαν spoilers κατά τη διάρκεια της συζήτησης των 45 λεπτών, η ομάδα ανέφερε ότι το επεισόδιο της πρεμιέρας με τίτλο "The Crawl" ολοκληρώθηκε.

Εξίσου σημαντικό με το υπερφυσικό που προβάλλει η σειρά είναι ότι «έχουμε τόσους πολλούς χαρακτήρες τώρα, οι περισσότεροι από τους οποίους ζουν ακόμα», είπε ο Ross Duffer.

«Είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε αυτές τις ιστορίες γιατί πολλοί από αυτούς τους χαρακτήρες εξελίσσονται και μεγαλώνουν από την 1η σεζόν. Επομένως, είναι μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ του να τους δώσουμε χρόνο να ολοκληρώσουν την ιστορία των χαρακτήρων τους και επίσης να "δέσουν" τα πάντα για να κάνουμε τις τελευταίες μας αποκαλύψεις».

Με πληροφορίες του Variety/CNN