Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef 7: Οι αλλαγές του νέου κύκλου - "Θα είναι πιο στακάτο"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 14:41 MasterChef 7: Οι αλλαγές του νέου κύκλου - "Θα είναι πιο στακάτο"

Όλα ανατρέπονται στο νέο κύκλο του MasterChef. Οι κριτές αποκαλύπτουν τις αλλαγές που θα δούμε φέτος.

Στα γυρίσματα του ανανεωμένου MasterChef 7 βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο σεφ Σταύρος Βαρθαλίτης και η κάμερα του «Breakfast@star».

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησαν για τον νέο κύκλου του μαγειρικού ριάλιτι και για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος.

«Θα είναι πολύ πιο στακάτο το πρόγραμμα. Λευκή ποδιά, είσοδος στο σπίτι. Θα έχουμε κάποιες δεύτερες ευκαιρίες, αλλά δεν θα έχουμε τις δεύτερες ευκαιρίες που ίσως έχετε συνηθίσει. Οπότε, αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο γρήγορο, πολύ πιο δυνατό, στακάτο, ποδιά, σπίτι, μαγειρική. Θα υπάρχει διαφορά στην επιλογή παικτών», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσθεσε με τη σειρά του: «Έχουμε στις οντισιόν δύο χρώματα ποδιές, λευκή και μαύρη. Από τις οντισιόν η ποδιά είναι εισιτήριο για το σπίτι. Θα μείνουν κάποια εισιτήρια, οι μαύρες ποδιές, που με κάποιο τρόπο, μαγειρικό, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία. Όταν μαζέψουμε τους πάντες μέσα στο σπίτι, δεν θα υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες έτσι όπως τις γνωρίζαμε παλιότερα. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο, περισσότερο πολύπλοκο και διαφορετικό. Δεν θα υπάρχει αυτός ο χώρος για δεύτερες ευκαιρίες για όλους».

Ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ έντονο, πολύ δυνατό. Κάθε χρόνο περνάμε ωραία, έτσι και φέτος. Θα δυσκολέψουμε πολύ τους παίκτες. Όσο προετοιμασμένοι κι αν έχουν έρθει, θα δουν τα πράγματα αλλιώς όλοι».

MasterChef: Όσα αποκαλύπτουν οι κριτές για τις αλλαγές που θα δούμε στον φετινό κύκλο