GNTM 5: Ποια αποχώρησε χθες λίγο πριν τη δεκάδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 12:58 GNTM 5: Ποια αποχώρησε χθες λίγο πριν τη δεκάδα

Τελευταία δοκιμασία πριν την τελική δεκάδα.

Ποια αποχώρησε χθες 22/11 από το GNTM 5, καθώς δεν ανταποκρίθηκε επιτυχώς στη φωτογράφιση;

Τι συνέβη στο πλατό και κατέρρευσε αυτή που πήρε τη δουλειά; Πώς διαμορφώνεται η τελική δεκάδα του GNTM 5;

Ένα από τα κορίτσια που βρέθηκε στο ριάλιτι μόδας από την αρχή των γυρισμάτων, μία κοπέλα low profile με έντονο όμως σεξαπίλ αποχαιρέτησε χθες το GNTM 5 και μία θέση στην τελική δεκάδα. Το χθεσινό επεισόδιο όμως σημάδεψε και ένα δυσάρεστο γεγονός που ξάφνιασε όλη την παραγωγή.

Ποια αποχώρησε χθες 22/11 από το GNTM 5

Εκτός GNTM 5 βρέθηκε χθες η Μαρία, καθώς δεν κατάφερε να φέρει μία καλή λήψη στο πλατό, μιας και όπως παραδέχθηκε κι εκείνη είχε μπερδευτεί πολύ την ώρα της φωτογράφισης και δεν ήξερε τι έκανε. “Θέλω να μιλήσω ειλικρινά για μένα. Το τελευταίο διάστημα έχω πέσει λίγο. Έχω μπερδέψει στο μυαλό μου τις πόζες που πρέπει να παίρνω”, δήλωσε αρχικά στο σχολιασμό της φωτογραφίας της από τους κριτές. Το concept του GNTM 5 είχε να κάνει με ταχύτητα και λάσπες, με τις κοπέλες να κάνουν μια δυναμική φωτογράφιση μόδας, φορώντας το western look της Χριστιάνας Χατζηπαπά.

Το μοντέλο αν και μπήκε δυναμικά στο σετ δεν πόζαρε ανάλογα με τον Τάσο Σωφρονίου και το Γιώργο Καράβα διαρκώς να τη φωνάζουν να στηθεί διαφορετικά και όχι να ποζάρει. “Δεν ήμουν έτοιμη να φύγω αλλά νιώθω να με καταπίνει το παιχνίδι” δήλωσε λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της η Μαρία Κώστα που κατάγεται από την Κύπρο. “Θα μου λείψουν όλα, το πρωινό ξύπνημα, η προετοιμασία, τα κορίτσια”, πρόσθεσε στη συνέχεια αγκαλιάζοντας τις συμπαίκτριές της που σε αντίθεση με εκείνη μπήκαν στην τελική δεκάδα.

Η Μαρία αποχώρησε χθες 22/11 από το GNTM 5

Ποια κατέρρευσε πριν πάρει την καλύτερη φωτογραφία

Μπορεί να βρέθηκε τελευταία στο σετ της φωτογράφισης, η Μύρια ή αλλιώς η σωσία της Kendal Jenner εντυπωσίασε τους κριτές με τη φωτογραφία της, χάρις στην οποία πήρε χθες τη δουλειά. Ωστόσο, πριν ακούσει την κριτική από τους fashion experts η Μύρια ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε στο πλατό, προκαλώντας ανησυχία σε όλη την παραγωγή. Όλοι έσπευσαν στο πλευρό της με τη Βίκυ Καγιά να βοηθά το νεαρό μοντέλο να χαλαρώσει με γιόγκα νίντρα.

Η Μύρια λιποθύμησε στο πλατό του GNTM 5

Ποια είναι η τελική δεκάδα του GNTM5

Στην τελική ευθεία πλέον περνά το GNTM 5 καθώς χθες μετά και την αποχώρηση της Μαρίας διαμορφώθηκε η τελική δεκάδα. Αυτή αποτελείται από την Αλεξία, τη Μύρια, την Κότυ, τη Γεωργιάννα, τη Γρηγοριάνα, την Ειρήνη, τη Μάρα, τη Μικαέλα, τη Μαρίτα και τη Βικτώρια. Οι δύο τελευταίες βρέθηκαν στο bottom 3 αλλά τελικά έπεισαν τους κριτές ότι μπορούν και καλύτερα. Μάλιστα σχόλιο για την προσθήκη της Βικτώρια στην τελική δεκάδα έκανε η Κότι τονίζοντας ότι karma is a bitch.

Αυτή είναι η τελική δεκάδα του GNTM 5

Πηγή: youfly.com

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση