Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Maestro: Μπήκε στη λίστα του Netflix - Πότε ξεκινά η προβολή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 22:40 Maestro: Μπήκε στη λίστα του Netflix - Πότε ξεκινά η προβολή

Η σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει ήδη προστεθεί στον κατάλογο του Netflix μαζί με τις βασικές πληροφορίες της. Η ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα στους χρήστες της Ελλάδας.

Η επιτυχημένη σειρά "Maestro", που καθηλώνει τους τηλεθεατές κάθε Πέμπτη στο MEGA, "ταξιδεύει" στο εξωτερικό μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, το Netflix αγόρασε τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς και σύντομα θα τη δούμε στην πλατφόρμα.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που εντάσσεται στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα.

Maestro: Προστέθηκε στη λίστα του Netflix

Η σειρά, μαζί με τις βασικές πληροφορίες για αυτήν, έχει ήδη προστεθεί στον κατάλογο του Netflix, όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω.

Στην περίληψη, διαβάζουμε: "Ένας καθηγητής μουσικής πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων".

 

Maestro: Μπήκε στη λίστα του Netflix - Πότε ξεκινά η προβολή
 

Μάλιστα, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το κουμπί της "Υπενθύμισης", έτσι ώστε να ενημερωθούν σχετικά όταν η σειρά θα είναι διαθέσιμη για προβολή.

Αξίζει να σηνμειωθεί, πως στην αγγλική έκδοση του Netflix, ο τίτλος της σειράς είναι "Maestro in Blue".

Maestro: Μπήκε στη λίστα του Netflix - Πότε ξεκινά η προβολή
 

Maestro: Πότε θα είναι διαθέσιμη για προβολή

Η δραματική σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χριστόφορο Παπακαλιάτη θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: "Κρατάω το "Maestro" πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι".

Πάντως, αναφερόμενος στον τίτλο της σειράς, ο ίδιος ο δημιουργός είχε εξηγήσει σε συνέντευξή του πως η σειρά ονομάστηκε "Maestro" για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

"Υπάρχει η πρόθεση η σειρά να ταξιδέψει στο εξωτερικό, γίνονται ήδη κάποιες συζητήσεις και κάποιες κινήσεις. Ήθελα έναν τίτλο που να εκφράζει και το σενάριο και τους ήρωες - φυσικά και τον κεντρικό ήρωα - , αλλά και που να μπορεί να σταθεί επάξια σε όλες τις χώρες. Μετέπειτα, σκέφτηκα πως ο τίτλος εκφράζει και τον άνθρωπος αυτός που διευθύνει, που είναι υπεύθυνος για να παιχτούν όλα τα κομμάτια και τα όργανα σωστά", είχε πει.

πηγή: news247.gr