Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «Wednesday» εκθρονίζει το Stranger Things και σπάει το ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 18:02 Το «Wednesday» εκθρονίζει το Stranger Things και σπάει το ρεκόρ τηλεθέασης του Netflix

Η υπηρεσία streaming αποκάλυψε ότι η νέα κωμική σειρά που ακολουθεί το αγαπημένο μέλος της οικογένειας Addams κατέχει πλέον το ρεκόρ των ωρών με τις περισσότερες προβολές για αγγλόφωνη σειρά.

Τo "Wednesday" «έριξε» και επίσημα την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του Stranger Things, η οποία κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ με 335,01 εκατομμύρια ώρες από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου στο Netflix.

Το εντυπωσιακό νούμερο των 341,2 εκατομμυρίων ωρών έχει παρακολουθηθεί από τότε που η σειρά έπεσε την περασμένη εβδομάδα. Για να μην αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο ένα σε 83 διαφορετικές χώρες.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την 16χρονη goth που φοιτά στην Ακαδημία Nevermore, καθώς προσπαθεί να κατακτήσει την ψυχική της ικανότητα για να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας που εκτυλίχθηκε πριν από δύο δεκαετίες.

Η νεαρή στην ιστορία προσπαθεί να κυριαρχήσει στην αναδυόμενη ψυχική της ικανότητα, να αποτρέψει ένα τερατώδες φονικό που έχει τρομοκρατήσει την τοπική πόλη και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο που ενέπλεξε τους γονείς της πριν από 25 χρόνια - και όλα αυτά ενώ παράλληλα θα εξελίσσονται νέες και πολύ μπερδεμένες σχέσεις της στο Nevermore.

Η σειρά συγκέντρωσε 71% στους κριτικούς, ενώ έλαβε 86% θετικές κριτικές και στο σκορ του κοινού.

Ωστόσο, ο κάτοχος του ρεκόρ όλων των εποχών είναι το Squid Game (το οποίο ήταν στα κορεατικά), με 571,8 εκατομμύρια ώρες προβολής στο ντεμπούτο του στο streaming.

πηγή: gazzetta.gr