All star Survivor: Ποιοι μένουν εκτός λόγω… δυσκολιών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 16:12 All star Survivor: Ποιοι μένουν εκτός λόγω… δυσκολιών

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του «All star Survivor» μπαίνει ο ΣΚΑΪ, κλείνοντας τη βασική ομάδα των παικτών που ξεχώρισαν στους προηγούμενους κύκλους.

Εκτός από τα «ναι», το κανάλι αφήνει εκτός ως σίγουρα «όχι» πρόσωπα με ειδικές απαιτήσεις ή δύσκολο παρελθόν στις σχέσεις τους με την AcunMedya.

Εκτός «All star Survivor», σύμφωνα με τη Reallife μένουν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Άρης Σοϊλέδης, αλλά και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος φέρεται να προέβαλε υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις. Το εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο παίρνουν ο Μάριος Πρίαμος (φιναλίστ στο πρώτο «Survivor» με τον Γιώργο Αγγελόπουλο), η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη καθώς και ο Γιωρίκας Πηλίδης, που επιστρέφει μετά την αιφνίδια αποχώρησή του από το περσινό «Survivor».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση