Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Χάρι & Μέγκαν»: Η καλύτερη πρεμιέρα ντοκιμαντέρ στο Netflix - Νο2 στον κόσμο την πρώτη εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 14:34 «Χάρι & Μέγκαν»: Η καλύτερη πρεμιέρα ντοκιμαντέρ στο Netflix - Νο2 στον κόσμο την πρώτη εβδομάδα

81,55 εκατ. ώρες θέασης την πρώτη εβδομάδα.

Το ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ κατέγραψε την καλύτερη πρώτη εβδομάδα από κάθε άλλο που έχει προβληθεί στο Netflix. 

Τα τρία πρώτα επεισόδια του «Harry & Meghan» είχαν 81,55 εκατ. ώρες θέασης από τη στιγμή που έκανε πρεμιέρα, την περασμένη Πέμπτη, ανακοίνωσε το Netflix. Πρόκειται για τις περισσότερες ώρες θέασης από οποιοδήποτε ντοκιμαντέρ την πρώτη εβδομάδα, σύμφωνα με την πλατφόρμα. 

Περισσότερα από 28 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τουλάχιστον ένα απόσπασμα της σειράς. Το ντοκιμαντέρ ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής αγγλόφωνη σειρά στο Netflix παγκοσμίως το διάστημα από τις 5 έως τις 11 Δεκεμβρίου, αφού μόνο το «Wednesday» το ξεπέρασε. 

Στη Βρετανία ήταν στο Νο1 και στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ στη δεύτερη θέση. Το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο τοπ10 του Netflix συνολικά σε 85 χώρες. 

Τα επόμενα τρία επεισόδια θα ανέβουν στην πλατφόρμα την Πέμπτη. «Με χαρά έλεγαν ψέματα για να προστατεύσουν τον αδελφό μου. Δεν ήταν ποτέ πρόθυμοι να πουν την αλήθεια για να προστατεύσουν εμάς», λέει στο τρέιλερ ο πρίγκιπας Χάρι.

Πηγή: lifo.gr