Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισήιδας από το Survivor All Star: «Ήθελα κι εγώ να φύγω μαζί σου» (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023 11:37 Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισήιδας από το Survivor All Star: «Ήθελα κι εγώ να φύγω μαζί σου» (vid)

Ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε σε κλάματα μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Γύρω από την ξαφνική οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου από το Survivor All Star περιστρέφεται το αποψινό επεισόδιο, όπως φαίνεται από το νέο trailer.

Οι παίκτες συζητούν την απόφαση της Βρισηίδας, ωστόσο αυτός που δείχνει να είναι περισσότερο επηρεασμένος είναι ο σύντροφός της Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ξεσπάει σε κλάματα.

«Βρισηίδα μου ήθελα κι εγώ να φύγω μαζί σου χθες αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω», λέει ο Μαρτίκας και στη συνέχεια καταρρέει.

Ένα έπαθλο φαγητού έρχεται να φέρει μία ακόμη δύσκολη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα το παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και θα πρέπει να φύγει.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες είναι οι Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση