Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας - Νέες εντάσεις στο συμβούλιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 09:51 Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας - Νέες εντάσεις στο συμβούλιο

Μετά τη βαριά τους ήττα από τους Διάσημους, οι Μαχητές υπέδειξαν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση από το Survivor All Star για αυτή την εβδομάδα.

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο με τις ομάδες των Μπλε και των Κόκκινων να αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία που συνοδεύεται από έπαθλο φαγητού στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor All Star που μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πριν όμως βρεθούν στο στίβο μάχης, οι Μπλε είχαν μια απρόσμενη άφιξη στην παραλία τους. Ο λόγος για τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος ήρθε για να προστεθεί στην ομάδα των Μαχητών. Μάλιστα, η πρώην αλλά και νυν συμπαίκτρια του, Εύα Σαλταφερίδου δεν έκρυψε την έκπληξή της για την άφιξη αυτή και αναφέρθηκε στη μεταξύ τους κόντρα στο Survivor του 2018.

Με μια σαρωτική νίκη 10-2, οι Διάσημοι επικράτησαν των Μαχητών στέλνοντάς τους στο συμβούλιο όπου ψήφισαν για τον πρώτο παίκτη που τίθεται στην κρίση του κοινού για την αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέθηκε στον Ηλία Γκότση για τις επιλογές αδύναμων παικτών στα ματσαρίσματα, με τους Κόκκινους να αντιδρούν και να επικρατεί νέα ένταση.

Κόντρα ξέσπασε και ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Κρις Σταμούλη, με τον δεύτερο να κατηγορεί τον πρώτο κατά την ψηφοφορία πως δεν ενδιαφέρεται για το καλό της ομάδας, αλλά για το προσωπικό του συμφέρον.

Οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, με την πλειοψηφία να δείχνει τον Κρις Σταμούλη.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση