"Βόμβα" στο Survivor: Άτομο πιάστηκε με κινητό - Απειλούν με αποχώρηση όλοι οι παίκτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 10:20 "Βόμβα" στο Survivor: Άτομο πιάστηκε με κινητό - Απειλούν με αποχώρηση όλοι οι παίκτες

Σε μια τεράστια αποκάλυψη προχωρά παίκτης των Διασήμων on camera και μπροστά σε όλους τους παίκτες. Ντόμινο εξελίξεων στο Survivor All Star. Δείτε το συγκλονιστικό trailer της Τρίτης (31/01).

Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το νέο επεισόδιο του Survivor All Star, το οποίο επιστρέφει στις οθόνες μας το βράδυ της Τρίτης (31,01) μέσα απότ η συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όπως βλέπουμε στο συναρπαστικό trailer, αρχικά οι Μαχητές έρχονται αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό σκηνικό, καθώς η καλύβα τους τυλίγεται στις φλόγες. Οι Μπλε προσπαθούν να σβήσουν τη μεγάλη φωτιά, ωστόσο, όταν πια τα καταφέρνουν, το σπίτι τους, αλλά και αρκετά από τα υπάρχοντά τους, έχουν καεί.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες "ρίχνονται" στη μάχη για τον τρίτο και τελευταίο, αλλά και πιο σημαντικό, αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο οποίος θα κρίνει τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού, σημειώνεται η μεγαλύτερη ανατροπή που είχαμε μέχρι τώρα στο φετινό Survivor, καθώς ο Νίκος Μπάρτζης προχωρά σε μια τεράστια αποκάλυψει, που προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων. "Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό, σας το λέω να το ξέρετε", λέει, ρίχνοντας τη "βόμβα".

Ο Τάκης Καραγκούνιας του ζητά να πει το όνομα του παίκτη, με τον Μπάρτζη να αποκαλύπτει πως πρόκειται για την Ασημίνα. Οι παίκτες και των δύο ομάδων ξεσηκώνονται. "Εγώ φεύγω τώρα, τώρα" φωνάζει ο Τάκης, "Άντε γεια, μπράβο" λέει η Μαριαλένα, ενώ και οι δύο σηκώνονται και αποχωρούν από το συμβούλιο του νησιού.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (31/01)

 

 

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση