Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Η αληθινή ιστορία του Γιώργου Λιανού που έκανε τους Μπλε να σπαράξουν στο κλάμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 09:29 Survivor: Η αληθινή ιστορία του Γιώργου Λιανού που έκανε τους Μπλε να σπαράξουν στο κλάμα

Οι Μαχητές Survivor All Star, που ήταν ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά λόγω της ήττας τους, άκουσαν την ιστορία του παρουσιαστή και ξέσπασαν σε κλάματα. Η αφήγηση και η αντίδρασή τους.

Μια ακόμη ήττα είχαν οι Μαχητές στο Survivor All Star που προβλήθηκε την Τετάρτη (01/02) στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι συναισθηματικά.

Οι Μπλε έχασαν το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για φέτος με σκορ 10 - 2, ενώ στο τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός τους αφηγήθηκε μια αληθινή ιστορία, η οποία τους έκανε να συγκινηθούν ακόμα περισσότερα.

«Θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία. από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά. Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τη λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει "ποιες είναι οι συνήθειες σου; Τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί;". Η απάντηση της είχε να κάνει με εσάς. Η απάντηση της ήταν ότι "κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό". Ο γιατρός της είπε, "σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά"», περιέγραψε ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες των Μαχητών συγκινήθηκαν και άρχισαν να κλαίνε, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τα συναισθήματά τους και τα δάκρυά τους.

«Φαντάζομαι τη μάνα μου πώς θα είναι, που έχουν την ίδια ηλικία» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Υπάρχει κόσμος που έχει ταυτιστεί μαζί μας και πραγματικά είναι πάρα πολύ συγκινητικό αυτό. Θέλω να τα δίνουμε όλα παιδιά, κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους έξω. Να πούμε σε αυτή την κυρία να συνεχίσει να βλέπει Survivor», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. διαβεβαιώνοντάς την πως θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν.

Με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε: «Εγώ είμαι ευαίσθητος με την επικοινωνία, πόσο μάλλον με αυτή την ιστορία που μας είπες. Κρατιόμουν γιατί προσπαθώ να μην λυγίζω ακόμα αλλά δεν γίνεται. Κάνεις εικόνες και σκέφτομαι ότι είμαι μια εβδομάδα πιο μακριά από μια φωτογραφία ή ένα γράμμα. Δεν μπορώ να το ελέγξω με τίποτα αυτό και έχω πρόβλημα τεράστιο με την επικοινωνία».

«Παιδιά, ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους μου. Μπορεί να σας στεναχώρησα αλλά θεωρώ ότι ίσως και να χτύπησα ένα καμπανάκι στην μπλε ομάδα» δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Survivor All Star: Δείτε το σχετικό βίντεο