Survivor: Αποχώρησε ο Μισθοφόρος δίχως κουβέντα - Με πόσα χρήματα έφυγε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 09:16 Survivor: Αποχώρησε ο Μισθοφόρος δίχως κουβέντα - Με πόσα χρήματα έφυγε

Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί πλέον ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (02/02) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες να αγωνιούν για την αποχώρηση της εβδομάδας.

Οι δύο ομάδες "ρίχτηκαν" στη μάχη, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, το οποίο τελικά δεν έφαγε κανείς. Ο αγώνας διακόπηκε ενώ το σκορ ήταν 8-6, με τους Μπλε να προηγούνται.

Παρόλο που οι παίκτες της εν λόγω ομάδας προηγούνταν στο σκορ, αρνήθηκαν να δεχθούν το έπαθλο, καθώς υποστήριζαν πως οι Διάσημοι έβγαλαν παίκτες σκόπιμα εκτός για να μη χάσουν.

Survivor All Star: Εκτός παιχνιδιού ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν οι: Κρις Σταμούλης, Εύη Σαλταφερίδου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ρία Κολοβού.

Στο τέλος του επεισοδίου, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός σε όλους ως Μισθοφόρος ή Πειρατής.

Σημειώνεται ότι ο Αναγνωστόπουλος, πριν αποχωρήσει, αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε, ενώ δεν χαιρέτησε κανέναν από τους υπόλοιπους παίκτες.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού ο παίκτης φάνταζε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο, αφού στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι έφτασε μέχρι την τελική ευθεία.

Survivor All Star: Η στιγμή αποχώρησης του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συνεπώς, με την αμοιβή του να ξεκινάει από την ημέρα που αναχώρησε από την Ελλάδα για τον Άγιο Δομίνικο (02/01) μέχρι την ημέρα που επιστρέφει, ο παίκτης θα λάβει περίπου 25.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Πηγή: News247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση