Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις - Ο Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες τις παραβιάσεις Γκότση και Πιλίδη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 11:02 Survivor: Ραγδαίες εξελίξεις - Ο Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες τις παραβιάσεις Γκότση και Πιλίδη

Στο αποψινό επεισόδιο του "Survivor All Star" όλοι μένουν άφωνοι με την ανακοίνωση του Λιανού για Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη. Δείτε το trailer της Δευτέρας.

Επιστρέφει στους δέκτες μας το βράδυ της Δευτέρας (27/3) το "Survivor All Star", με τους καλύτερους παίκτες των προηγούμενων κύκλων να είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, στο νέο επεισόδιο μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να ανατρέψει όσα γνωρίζουμε.

Δε πρόλαβε να πραγματοποιηθεί καλά καλά η σύσταση των νέων ομάδων και στο επόμενο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα πάντα αλλάζουν.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έκαναν δύο διαφορετικές παραβιάσεις κανονισμών. Όπως ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες, η απόφαση για την τιμωρία τους θα παρθεί μετά από τη συλλογή πληροφοριών και την εξέτασή τους. Οι δυο τους λείπουν από το σημερινό αγώνισμα και οι υπόλοιποι παίκτες φαίνονται "παγωμένοι" από όσα ακούνε.

Survivor All Star: Το trailer της Δευτέρας (27/3)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση