Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor Spoiler: Αναβρασμός μετά τις αποβολές - Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - O 4ος υποψήφιος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 14:43 Survivor Spoiler: Αναβρασμός μετά τις αποβολές - Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - O 4ος υποψήφιος

Τα πάνω-κάτω θα έρθουν για ακόμα ένα βράδυ στο Survivor μετά τις εξελίξεις και τις οριστικές αποχωρήσεις του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη.

Συγκεκριμένα όπως βλέπουμε και στο trailer του ΣΚΑΪ, αρκετοί παίκτες στην μπλε ομάδα έχουν αρχίσει και αισθάνονται πολύ καλύτερα ειδικά με την αποχώρηση του Ηλία Γκότση.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τον πρώην νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Αλλαγές δεν πρόκειται να γίνουν στις ομάδες έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί και οι Μπλε θα πρέπει να κινηθούν με ό,τι τους έχει απομείνει.

Survivor spoiler αποχώρηση 28/3: Ποια ομάδα θα πάρει την 3η ασυλία;

Οι δύο ομάδες θα μπουν με τελείως διαφορετική ψυχολογία μέσα στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Η κατάσταση για τους μπλε είναι πάρα πολύ δύσκολη έχοντας χάσει δύο πολύ δυνατούς παίκτες όπως άλλωστε όλοι έχουν παραδεχτεί.

Μάλιστα αυτό θα φέρει ακόμα μία ήττα, με τους Κόκκινους να δείχνουν ξανά την ανωτερότητα τους.

Survivor spoiler αποχώρηση 28/3: Ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Οι Κόκκινοι όντας νικητές θα πάνε στο Συμβούλιο του νησιού ως απλοί παρατηρητές και θα δουν την ομάδα των Μαχητών να ψηφίζεται για ακόμη μία φορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η τέταρτη υποψήφια της εβδομάδας θα είναι η Ελένη Χαμπέρη, που θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελευθερία Ελευθερίου, το Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου.

Πηγή: sportime.gr