Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Οι Μπλε αποχωρούν από τον αγώνα - Αποβάλλεται ο Καραγκούνιας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 10:02 Survivor: Οι Μπλε αποχωρούν από τον αγώνα - Αποβάλλεται ο Καραγκούνιας

Ανατροπή στον αποψινό αγώνα ασυλίας του Survivor All Star. Η σκληρή ανακοίνωση του Λιανού για τον Τάκη Καραγκούνια.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (24/5), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια κορυφώθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης καθώς στον αγώνα ασυλίας η κατάσταση ξέφυγε.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες ήρθαν σώμα με σώμα στον στίβο μάχης, με τον μισθοφόρο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθυστερήσει τον αντίπαλό του, ενώ σε ένα εμπόδιο ο Νίκος Μπάρτζης τραυμάτισε τον Τάκη Καραγκούνια στο πόδι.

Μετά το περιστατικό ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία ανακοίνωση, στην οποία τόνισε πως δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στο Survivor με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποβληθούν από το αγώνισμα. Η παραγωγή θα αποφασίσει για το τι θα ακολουθήσει.

Τελικά, μετά το έντονο επεισόδιο, τον αγώνα ασυλίας της Τρίτης έχασαν οι Μπλε, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους.

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με τους Μπλε να μετράνε την πρώτη τους ήττα για αυτήν την εβδομάδα, κλήθηκαν μεταξύ άλλων να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο παίκτης βγήκε από την κάλπη είναι για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρίσκεται και πάλι σε επικίνδυνη θέση, την οποία θεωρούσε αναμενόμενη.

Survivor All Star: Χάος στον αποψινό αγώνα - Αποβάλλεται ξανά ο Καραγκούνιας

Στο επίκεντρο θα βρεθούν στο αποψινό επεισόδιο ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, με τους δύο παίκτες να έρχονται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση.

Οι δύο παίκτες θα ανταλλάξουν βαριές κατηγορίες, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε τον Ασημακόπουλο να αποχωρεί μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των Μπλε από τον πάγκο, κατηγορώντας τον Τάκη για αντιαθλητικό παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποβολή του Τάκη Καραγκούνια από τον αγώνα ασυλίας.

Survivor All Star: Το trailer της Τετάρτης (24/5)

Πηγή: news247.gr