«Εκεί που αλλάζαμε, ακούγαμε κάτι αγωνιώδη τηλεφωνήματα της Μάσας Φασούλα…»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 14:05 «Εκεί που αλλάζαμε, ακούγαμε κάτι αγωνιώδη τηλεφωνήματα της Μάσας Φασούλα…»

"Υπήρχε εκείνος ο ψίθυρος που υπάρχει στα καμαρίνια..."

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Λάσπα, ο Παναγιώτης Φασούλας, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του πριν από μερικά χρόνια. Από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, ο 18χρονος, σήμερα, γιος του βγήκε νικητής.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, την εξομολόγηση του Παναγιώτη Φασούλα, στο Πρωινό, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε για τη Μάσα Φασούλα: «Την αρχή αυτής της πολύ άσχημης ιστορίας για την οικογένεια που ευτυχώς είχε πολύ καλή κατάληξη για τον 18χρονο γιο τους, την είχα ζήσει.

Όταν ήρθαμε στην Αθήνα, στο Πρωινό Κους Κους, βασική συνεργάτιδα της εκπομπής ήταν η Μάσα Φασούλα. Ξαφνικά, εκεί που αλλάζαμε, ακούγαμε κάτι αγωνιώδη τηλεφωνήματα της Μάσας να λέει «ανέβασε πάλι πυρετό» και υπήρχε εκείνος ο ψίθυρος που υπάρχει στα καμαρίνια, παράλληλα με την κατανόηση ότι κάτι εδώ υπάρχει. Ξαφνικά μάθαμε ότι η Μάσα σταματάει. Μας ζητήθηκε τότε να κρατήσουμε το μυστικό. Το κρατήσαμε.

Η Μάσα σήκωσε πολύ μεγάλο σταυρό. Πήγε με τα παιδιά στην Αμερική, ζούσε 5 χρόνια εκεί, ενώ ο κος Φασούλας ήταν στην Ελλάδα γιατί ασχολούνταν τότε με την πολιτική και πηγαινοερχόταν.

Πηγή: zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση