Survivor: Το επικό "τρολάρισμα" στο twitter για την ήττα του Αγόρου, η Ροδάνθη και τα άλλα παιδιά!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 15:37 Survivor: Το επικό "τρολάρισμα" στο twitter για την ήττα του Αγόρου, η Ροδάνθη και τα άλλα παιδιά!

Το Survivor επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά το Πάσχα και το “τρολάρισμα” στο twitter δεν έχει τέλος. Στο πρώτο αγώνισμα άνεσης, οι δυο ομάδες έδωσαν μάχη στήθος με στήθος, διεκδικώντας τα κρεβάτια και ένα πλήρες γεύμα. Διάσημοι και Μαχητές ισοφάρισαν 9-9 και η νίκη κρίθηκε στον πόντο. Την τελική κούρσα έκαναν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου από την ομάδα των Διασήμων και η Ντάρια Ντουρόβνικ και ο Νικόλας Αγόρου από την ομάδα των Μαχητών.

Η Εύη Σαλταφερίδου έδωσε ένα μεγάλο προβάδισμα στον Νάσο Παπαργυρόπουλο και ήταν εκείνη που έκανε τις τελικές βολές έπειτα από συνεννόηση με την ομάδα. Οι Διάσημοι κέρδισαν τους Μαχητές και πήραν ξανά τα κρεβάτια στην καλύβα τους. Και φυσικά το “τρολάρισμα” στο twitter για την ήττα του Νικόλα Αγόρου από την Εύη των Διάσημων.

Την ίδια στιγμή, δεν γλίτωσαν από το “κράξιμο” και τα σχόλια για την πάντα “νυσταγμένη” Ροδάνθη, τον Μιχάλη Μουρούτσο, τον Στέλιο Κρητικό και τα άλλα παιδιά…

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση