Survivor διαρροή: Αυτή είναι η διαφορά ψήφων Ηλία Γκότση - Κατερίνας Δαλάκα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 12:30 Survivor διαρροή: Αυτή είναι η διαφορά ψήφων Ηλία Γκότση - Κατερίνας Δαλάκα

Κατάφερε ο μαχητής Ηλίας Γκότσης να περάσει σε ψήφους το φαβορί Κατερίνα Δαλάκα;

Λίγες ώρες έμειναν για τον τελικό του Survivor 2018, όπου αναμένεται σκληρή μάχη ανάμεσα σε Ηλία Γκότση και Κατερίνα Δαλάκα. 

Οι δυο τελευταίοι παίκτες του φετινού ριάλιτι, θα αναμετρηθούν όχι σε κάποιον στίβο μάχης αλλά σε ψήφους κοινού. 

Όμως, τι έγινε στην χθεσινή ψηφοφορία, όπου Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα και Μελίνα Μεταξά τέθηκαν στη διάθεση του κοινού σε μια 3ωρη ψηφοφορία, από την οποία προέκυψαν τα δύο άτομα που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό, από όπου θα προκύψει και ο φετινός νικητής του Survivor.

Όπως ανέφεραν οι αρχικές διαρροές, πρώτος με μικρή διαφορά ήρθε ο Ηλίας Γκότσης, με την Κατερίνα Δαλάκα να ακολουθεί στην κυριολεξία με ψήφους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. 

Ωστόσο, στη συνέχεια η Δαλάκα ανέβασε λίγο το ποσοστό της, με αποτέλεσμα να προηγηθεί οριακά με 4% έναντι του Ηλία. 

Αυτό σημαίνει ότι τα προγνωστικά που έχουν καταστήσει την Κατερίνα Δαλάκα ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στον μεγάλο τελικό δεν επιβεβαιώνονται, αφού ο Ηλίας Γκότσης φαίνεται σκληρός αντίπαλος. 

Ντέρμπι στα όρια αποδεικνύεται ο αποψινός τελικός με τον κόσμο να είναι εκείνος που θα αποφασίσει ποιος παίκτης θα πάρει τις 100.000 ευρώ.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση