Το μεγάλο φινάλε του House Of Cards

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 15:57 Το μεγάλο φινάλε του House Of Cards

Ο έκτος και τελευταίος κύκλος της σειράς που σάρωσε κοινό και βραβεία.

Με τον Κέβιν Σπέισι να έχει αποχωρήσει από την σειρά, μετά την πολύκροτη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης, έκανε πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου (με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα στο Netflix) ο πολυαναμενόμενος 6ος (και τελευταίος) κύκλος του House Of Cards.

Στο επίκεντρο της βραβευμένης, με 2 Χρυσές Σφαίρες και 7 Emmy, σειράς γι’ αυτή την σεζόν θα βρίσκεται η τηλεοπτική Κλερ Άντεργουντ (Ρόμπιν Ράιτ), η οποία είναι, πλέον, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, με τους εχθρούς της να έχουν πολλαπλασιαστεί αρκετά.

Στο πλευρό της Ράιτ προστέθηκαν δύο νέα μέλη, η Νταϊάν Λέιν και ο Γκρεγκ Κινίαρ. Οι δύο υποψήφιοι για Όσκαρ ηθοποιοί υποδύονται ένα ζευγάρι μεγαλοβιομήχανων (Ανέτ και Μπιλ Σέπερντ), που όπως φαίνεται έχουν κάποιο παρελθόν με τους Άντεργουντ, την ώρα που ο γιος τους (Ντάνκαν) αποτελεί την νέα γενιά που διεκδικεί μια θέση στην Ουάσινγκτον DC.

Σημειώστε ότι για το σενάριο του μεγάλου φινάλε επιστρατεύτηκε και ο υποψήφιος για Όσκαρ σεναριογράφος Μπο Γουίλμον, ο δημιουργός του House of Cards, η συνεργασία με τον οποίο διεκόπη μετά το τέλος της τέταρτης σεζόν.

Ο τελευταίος κύκλος αποτελείται από μόλις οκτώ επεισόδια (αντί των 13 των προηγούμενων κύκλων), καθιστώντας έτσι την έκτη σεζόν τη συντομότερη ολόκληρης της σειράς.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση