Πέθανε ο μπασίστας των "Χαΐνηδων", Γιάννης Νόνης - Το συγκινητικό αντίο της μπάντας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 11:52 Πέθανε ο μπασίστας των "Χαΐνηδων", Γιάννης Νόνης - Το συγκινητικό αντίο της μπάντας

Στη θλίψη βυθίστηκαν οι Χαΐνηδες και ο χώρος του ελληνικού τραγουδιού γενικότερα μετά την είδηση για του χαμού του Γιάννη Νόνη, μπασίστα του συγκροτήματος.

Στη θλίψη βυθίστηκαν οι Χαΐνηδες και ο χώρος του ελληνικού τραγουδιού γενικότερα μετά την είδηση για τον χαμό του Γιάννη Νόνη, μπασίστα του γνωστού συγκροτήματος.

Τη είδηση έκαναν γνωστή οι ίδιοι οι Χαΐνηδες με ένα συγκινητικό μήνυμα στη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook.

 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, ο Γιάννης Νόνης νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο της Αθήνας μετά από σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, χωρίς όμως να μπορέσει να την ξεπεράσει.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί σήμερα, Tρίτη, στις 16.00, στον Ιερό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου, στο Ναύπλιο.

H ανάρτηση των Χαΐνηδων για το θάνατο του Γιάννη Νόνη:

"Άχι τ’ αμυγδαλάκι μου το πικραμύγδαλό μου που 'πεσε σε θολά νερά και δεν το πιάνω μπλιό μου…"

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο Γιάννης Νόνης, ο αγαπημένος μπασίστας των "Χαΐνηδων". Ο πιο ανοιχτόκαρδος, κοινωνικός, αλληλέγγυος, γενναιόδωρος μουσικός που έχουμε γνωρίσει. Η γενναιοδωρία του συνεχίζεται ακόμη και μετά θάνατον: Δωρίζει τα εσωτερικά του όργανα, για να δώσει πνοή και γέλιο σε άλλα πικραμένα χείλη. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας σύντροφε!

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση