Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Καλλιμάρμαρο αύριο οι Madrugada - «Το κοινό της Ελλάδας είναι το καλύτερο»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 10:11 Στο Καλλιμάρμαρο αύριο οι Madrugada - «Το κοινό της Ελλάδας είναι το καλύτερο»

Η αναφορά στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν Έλληνες και Νορβηγοί.

To Καλλιμάρμαρο θα γεμίσει αύριο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου με τους ήχους το νορβηγικού συγκροτήματος Madrudaga, που έρχεται ακόμα μια φορά στη χώρα μας, σε μια στιγμή, που όπως είπαν, περιμένουν να είναι η καλύτερη της καριέρας τους.

Όπως παραδέχεται ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Σίβερτ Χόιεμ το κοινό της Ελλάδας είναι το καλύτερο κοινό που έχουν παίξει ποτέ. «Είναι το καλύτερο κοινό. Έρχονται στις συναυλίες και είναι έτοιμοι να γίνουν μέρος τους. Δεν είναι εκεί απλά για να διασκεδάσουν, γίνονται μέρος της συναυλίας», τόνισε.

«Ήταν όνειρό μας για πάρα πολλά χρόνια να παίξουμε σε στάδιο και το να παίξουμε σε ένα τόσο ιστορικό έδαφος, οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες φιλοξενήθηκαν εκεί το 1896», ανέφερε ο ντράμερ του συγκροτήματος, Γιον Λάουβλαντ.

«Θα είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μας. Δεν έχουμε ξανακάνει κάτι τέτοιο», αποκάλυψε στο Mega ο μπασίστας των Madrudaga, Φρόντε Γιάκομπσεν.

Μετά από αρκετά χρόνια οι Madrugada επανενώθηκαν το 2019, και όπως παραδέχεται ο Γιον Λάουβλαντ Πέτερσεν η συνύπαρξή τους δεν ήταν πάντα εύκολη υπόθεση. «Υπήρχαν πολλές περισσότερες φασαρίες, και τσακωμοί. Ήταν πολύ δύσκολα τότε, αλλά αυτό έχει αλλάξει με τον καιρό. Παλιά όμως έπρεπε να έχεις πολύ δυνατό χαρακτήρα για να είσαι μέλος αυτού του συγκροτήματος», επισήμανε ο ντράμερ.

Δεν δίστασαν να σχολιάσουν ακόμα και την επικαιρότητα για την ακρίβεια, λέγοντας ότι στη Νορβηγία έχουν ίδια προβλήματα με τους Έλληνες. «Οι οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στη Νορβηγία δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος, όπως ακριβώς και στην Ελλάδα. Παρότι είμαστε μεγάλος παραγωγός ενέργειας αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα», κατέληξε ο Γιον Λάουλαντ.