Μπομπ Ντίλαν: Ετοιμάζει άλμπουμ με ακυκλοφόρητες εκδοχές παλαιότερων τραγουδιών του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 16:45 Μπομπ Ντίλαν: Ετοιμάζει άλμπουμ με ακυκλοφόρητες εκδοχές παλαιότερων τραγουδιών του

Πρόκειται για κομμάτια από τον πολυβραβευμένο δίσκο του  «Time Out of Mind».

Ανέκδοτες ηχογραφήσεις και εναλλακτικές εκδοχές ενός από τα πιο γνωστά άλμπουμ του Μπομπ Ντίλαν  θα κυκλοφορήσουν, τον Ιανουάριο του 2023. Πρόκειται για το νέο, 17o δισκογραφικό κεφάλαιο της σειράς της Panik Records και της Sony Music με τίτλο «The Bootleg Series», και αποτελεί επί της ουσίας μια πιο διεισδυτική ματιά στη δημιουργία του βραβευμένου με Γκράμι άλμπουμ «Time Out of Mind» που παρουσίασε ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας τραγουδοποιός το 1996, έξι ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία νέου μουσικού υλικού του.

Οι ηχογραφήσεις της δισκογραφικής αυτής δουλειάς πραγματοποιήθηκαν τους πρώτους μήνες του 1996, στο Criteria Studio στο Μαϊάμι, με τον Καναδό στενό συνεργάτη του Ντίλαν, Daniel Lanois, να έχει αναλάβει την παραγωγή. Ανάμεσα στα τραγούδια που προέκυψαν από αυτό το άλμπουμ ήταν τα τραγούδια « Μake You Feel My Love», « Love Sick», «Cold Irons Bound», « Can't Wait» και «Not Dark Yet» κ.α.

Το νέο άλμπουμ, με τίτλο « Bob Dylan - Fragments - Time Out of Mind Sessions (1996-1997): The Bootleg Series Vol.17», ακολουθεί την εξέλιξη των τραγουδιών που γράφτηκαν για το album, από τα πρώιμα στάδια των πρώτων ακυκλοφόρητων ηχογραφήσεων του 1996, ρεμίξ και εναλλακτικές εκδόσεις τραγουδιών αλλά και τέσσερα κομμάτια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο τελικό track list αλλά και ζωντανές ηχογραφήσεις της περιόδου 1998-2001, κάποιες από τις οποίες δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση