Η αδελφή του «Μαύρου Πάνθηρα» με δικό της βιβλίο κόμικ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 10:47 Η αδελφή του «Μαύρου Πάνθηρα» με δικό της βιβλίο κόμικ

Οι εκδόσεις «Marvel» θα κυκλοφορήσουν ένα κόμικ με τις περιπέτειες της αδελφής του υπερήρωα Μαύρου Πάνθηρα, η οποία έγινε διάσημη από την ταινία που ήταν αφιερωμένη στον αδελφό της, την πρώτη του είδους με διανομή σχεδόν αποκλειστικά αφροαμερικανική.

Η Σούρι, η μικρή αδελφή, είναι η ιδιοφυία της οικογένειας, ικανή να εφευρίσκει πολλά αντικείμενα και υψηλό τεχνολογικό εξοπλισμό, πολλά από τα οποία εξοπλίζουν τον αδελφό της Τι'Τσάλα, όταν αυτός φοράει τη στολή του Μαύρου Πάνθηρα.

Η ηθοποιός Λετίσια Ράιτ από τη Γουιάνα υποδύεται τη Σούρι, έναν χαρακτήρα με έντονη προσωπικότητα και πολύ χιούμορ που προσήλκυσε το κοινό σε τέτοιο βαθμό που η Marvel αποφάσισε να της προσφέρει το δικό της κόμικ.

Το πρώτο κόμικ της «Shuri - The Black Panther's sister» (Σούρι - Η αδελφή του Μαύρου Πάνθηρα) θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Marvel, επιβεβαιώντας την πληροφορία του ιστότοπου Bustle.

Παρότι η Σούρι δεν είναι η πρώτη Αφροαμερικανή ηρωίδα του σύμπαντος των «κόμικς», καθώς προηγήθηκε η Storm (Θύελλα), ένα από τα μέλη των X-Men της Marvel, τα κόμικς του είδους που έχουν κεντρικό πρόσωπο Αφροαμερικανή γυναίκα είναι πολύ σπάνια.

Πηγή: zougla.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση