Αυτά είναι τα smartphones της νέας σειράς Huawei Υ για το 2018

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 09:30 Αυτά είναι τα smartphones της νέας σειράς Huawei Υ για το 2018

Φαντάσου διακοπές στο νησί με την παρέα και τις πρώτες σου soloδιακοπές στα πιο hot κυκλαδίτικανησιά του καλοκαιρού. Μόλις έχεις βγει από τη θάλασσα. Το τηλέφωνο σου χτυπάει ασταμάτητα. Είναι η μαμά σου. Αν δεν το σηκώσεις την έβαψες… και τα χέρια σου είναι βρεγμένα.“Houston we have a problem” σκέφτεσαι και αρχίζεις να σχεδιάζεις δικαιολογίες κοιτώντας με αγωνία τους φίλους σου. Μην ανησυχείς. Κανένα πρόβλημα. Η Huawei έχει την λύση για εσένα και θα την γλιτώσεις. Με τα νέα HUAWEI YSeries 2018 και τη λειτουργία Face Unlock δε θα χρειαστείς τα (βρεγμένα) χέρια σου για να τα ξεκλειδώσεις και έτσι θα απαντήσεις το τηλέφωνο και δεν θα χρειαστεί να απολογηθείς για τίποτα!

Τελειώνει το τηλεφώνημα. Η μητέρα σου πήρε αυτό που ήθελε, και ενώ στην παρέα επικρατεί κλίμα… ανακούφισης, σου έρχεται τρελή ιδέα να βάλετε δυνατά μουσική και να κάνετε partyγιορτάζοντας την λήξη του αναμενόμενου αυτού διπλωματικού επεισοδίου. Όμως, υπάρχει πολλή φασαρία και δεν μπορείς να ακούσεις τον παραμικρό ήχο. Τα Huawei Y6 2018 και το Huawei Υ6 Prime 2018, έχουν την λύση για εσένα. Με τη λειτουργία Group Music μπορείς να συνδέσεις με την παρέα σου έως και 5 συσκευές και να κάνεις το πιο ξέφρενο summer party της παραλίας, καθώς σου προσφέρει 78% περισσότερο ήχο  και μαζί με το HUAWEI Hlisten δεν θα χάσεις ούτε νότα.

Το πάρτι έχει πάρει φωτιά.. και θέλεις να βγάλεις φωτογραφίες, selfies και βίντεο με όλο το παρεάκι, ώστε να σας μείνει αυτή η μέρα αξέχαστη και να απαθανατίσεις κάθε στιγμή, άσε που βραδιάζει κιόλας και θέλεις να «αιχμαλωτίσεις» τη Δύση του Κυκλαδίτικου Ηλίου για να την ανεβάσεις στο Instagram. Με το νέο Huawei Y7 Prime 2018, όχι μόνο θα βγάλεις αμέτρητες φωτογραφίες και selfies, αλλά με την διπλή οπίσθια κάμερα 13 MP + 2 MP και την εμπρόσθια 8 MP, οι φωτογραφίες σου θα πάνε σε άλλο επίπεδο και τα likes και οι καρδούλες… θα πέφτουν βροχή.

Η Huawei με την ολοκαίνουργια σειρά Y σου προσφέρει, σε αχτύπητες τιμές, τα παραπάνω μοναδικά χαρακτηριστικά και την τεχνολογία οθόνης Full View, με την εξαιρετικά μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής για την καλύτερη θέαση video και ταινιών, μοναδική εμπειρία στο gaming, που κάποιος θα έβρισκε μόνο σε ακριβότερες συσκευές. Επίσης, σου δίνει την ευκαιρία να ενταχθείς στην μεγάλη οικογένεια των Y-ers, την πιοhigh-tech νεανικήκοινότητα, που απευθύνεται σε νέους, που δεν θέλουν να χάνουν καμία νέα τάση της τεχνολογίας και έχουν μάθει να ζουν με αυτήν.

Ήρθε η ώρα για ανανέωση στο κινητό σου με ένα από τα μοναδικά, νέα YSeries 2018, για ένα αξέχαστο και πάνω από όλα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Υ.Γ. Η μπαταρία δε τελειώνει εύκολα, οπότε διάγραψε αυτή τη δικαιολογία για την μαμά από τη λίστα σου…!

Γνώρισε την σειρά Y 2018 της Huawei που έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά των entry level smartphones

Η σειρά Y 2018 έρχεται με 4 ξεχωριστές συσκευέςκαι συγκεκριμένα τις:

  • HuaweiY5 2018: Με οθόνη HD+ (1440 x 720) 5,45 ιντσών και τεράστια αναλογία οθόνης-συσκευής Full View, θα αισθάνεστε σαν να κρατάτε στο χέρι σας ένα παράθυρο σε ένα διαφορετικό κόσμο. Ταυτόχρονα, με μπαταρία χωρητικότητας 3020mAh και τεχνολογία PowerSaving 6.0, θα απολαμβάνετε έως και 62 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο.
  • HuaweiY6 2018 & HuaweiY6 Prime 2018: Η HD+ (1440 x 720) οθόνη HUAWEI Full View 5,7 ιντσών, με την υπέροχη ανάλυση και τη μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής, φέρνει ένα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας. Ικανό να παράγει 88 dB στη μέγιστη ένταση, το HuaweiY6 2018 προσφέρει 78% περισσότερο ήχο από το ηχείο του ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λεπτομέρεια στη μουσική, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η τεχνολογία HUAWEI Histen σάς προσφέρει βελτιστοποιημένο ήχο που μιμείται περιβάλλοντα όπως το θέατρο ή μια αίθουσα συναυλιών, μέσω των ακουστικών.
  • HuaweiY7 Prime 2018: Με διπλή κύρια κάμερα 13MP + 2MP του HuaweiY7 Prime 2018, θα απογειώσετε τις φωτογραφίες σας. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ευρέος διαφράγματος της διπλής κάμερας, απαθανατίστε χωρίς καμιά προσπάθεια τη ζωντανή ομορφιά και το βάθος στο πεδίο των φωτογραφιών σας και δημιουργήστε το φυσικό αυτό θόλωμα στο φόντο σαν να χρησιμοποιούσατε κάμερα DSLR. Η HD+ HUAWEI Full View οθόνη 5,99 ιντσώνμε την εξαιρετικά μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής φέρνει έναν ακόμα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας, ενώ το "bluemirror" εφέ της συσκευής ολοκληρώνει το άψογο στυλ αυτού του τηλεφώνου.

Τα νέα μοντέλα της σειράς YSeries2018, προσφέρουν προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη FullView της Huawei, τo ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου (FaceUnlock) και η μπαταρία μεγάλης διαρκείας που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμα σε mid-range και premium smartphones.

Η σειρά HuaweiYSeries 2018, απευθύνεται στους νέους κυρίως καταναλωτές, εκείνους που μεγαλώνουν με την τεχνολογία, είναι δυναμικοί, ενθουσιώδεις, ακολουθούν τις νέες τάσεις, ψάχνουν το κάτι παραπάνω και πάνω από όλα, γνωρίζουν τι αποζητούν από το smartphone τους. Με επίκεντρο λοιπόν τη νέα γενιά, η Huawei δημιουργεί τους Y-ers(γουάϊερς). Μια κοινότητα, που με σύμμαχο την ανανεωμένη σειρά Y 2018, θα απολαμβάνει μοναδικές εμπειρίες χρήσης των smartphones τους.

Το κεφάλι σου ήσυχο με το Huawei After Sales Service και το καλοκαίρι

Ελληνικό Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, το μπλε της θάλασσας, το χρυσό της αμμουδιάς, το λευκό των νησιών, σημαίνει ταβερνάκια, μεζέδες, ούζο, ξενύχτια, διασκέδαση αλλά και ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης. Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά, ξεκούραση, φτιάχνω βαλίτσα, μπαίνω στο αυτοκίνητο, στο πλοίο ή στο αεροπλάνο και πάω διακοπές με μία σκέψη στο μυαλό, να περάσω καλά, ξεκούραστα και να αφήσω πίσω τα καθημερινά στενάχωρα πραγματάκια της καθημερινότητας! 

Καλοκαίρι, λοιπόν, σημαίνει διακοπές! Και οι διακοπές είναι συνώνυμο της χαλάρωσης. Απρόοπτα όμως καραδοκούν για να μας χαλάσουν την καλή μας καλοκαιρινή διάθεση.

Φανταστείτε να προετοιμάζεστε για την καλοκαιρινή σας εξόρμηση και την τελευταία στιγμή ή ακόμα και κατά την διάρκεια των διακοπών σας να συμβεί κάτι στον αχώριστο σύντροφο σας. Και δεν εννοούμε την αγαπημένη σας ή τον κολλητό σας αλλά το κινητό σας.

Σε μια τέτοια λοιπόν περίπτωση καταλαβαίνει κάποιος πόσο σημαντική είναι η άμεση ανταπόκριση από το σέρβις μιας εταιρείας. ΗHuawei βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγμή και το καλοκαίρι, ώστε τίποτα να μην ταράξει την ξεγνοιασιά σας, τίποτα να μην χαλάσει τις καλοκαιρινές διακοπές σας!

Με 3 Huawei Service Centers σε Αθήνα (2) και Πάτρα (1) και καινοτόμες υπηρεσίες όπως το “same day repair” και “pick up and return” σας εξασφαλίζει πως θα σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για να δώσει άμεση λύση σε τυχόν αναποδιά. Όπου κι αν είστε, ότι και αν συμβεί στην αγαπημένη σας συσκευή πριν ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, η Huawei θα είναι εδώ για νατο φροντίσει!

Επιπλέον χάρη στο αποκλειστικό πρόγραμμα premiumservice της, η Huawei εξασφαλίζει στους κατόχους των Huawei P20 και Huawei P20 Pro, μέσα στους 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους,σε περίπτωση ατυχήματος με δωρεάν αντικατάσταση της οθόνης. Έτσι συνεχίστε να χρησιμοποιείτε ανέμελα τις αγαπημένες σας συσκευές φωτογραφίζοντας όλες τις καλοκαιρινές στιγμές σας, μέρα ή νύχτα! 

Και επειδή η ξεγνοιασιά δεν τελειώνει εδώ η Huawei, μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής HiCare παρέχει άμεσα και εύκολα υπηρεσίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) μετά την πώληση. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερωθείτε για τα επισκευαστικά κέντρα, να μάθετε τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών, να κατεβάσετε ένα εγχειρίδιο με αναλυτικές περιγραφές λειτουργίας της συσκευής σας, να συνομιλήσετε μέσω chat με εκπρόσωπο του τηλεφωνικού κέντρου καθημερινά μεταξύ 9:00 έως 19:00, να ενημερωθείτε για την εγγύηση της συσκευής σας και τέλος να απολαύσετε εξαιρετική εξυπηρέτηση με την ιδιότητα μέλους της Huawei.Ακόμα και για τα μικρά προβληματάκια η Huawei είναι εδώ και μπορεί να δώσει άμεση λύση χωρίς ταλαιπωρία.

Αφήστε λοιπόν την Huawei να σκέφτεται την συσκευή σας και εσείς ασχοληθείτε με τις διακοπές σας!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση