Αυτή η γυναίκα θα πληρώνει 500€ κάθε φορά που κάνουν φασαρία τα παιδιά της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 12:49 Αυτή η γυναίκα θα πληρώνει 500€ κάθε φορά που κάνουν φασαρία τα παιδιά της

Εξηγεί πώς έφτασε στα δικαστήρια που αποφάσισε να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ στον γείτονα, κάθε φορά που η ίδια και τα παιδιά της κάνουν φασαρία στο σπίτι.

Συνέντευξη στην Ελεωνόρα Μελέτη έδωσε η Δέσποινα Οντατζή η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών και καλείται να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ στον γείτονα που ζει κάτω από το διαμέρισμά της, μετά από δικαστική απόφαση, κάθε φορά που τα δύο της κορίτσια κάνουν φασαρία στο σπίτι. 

«Εκτός από το πρόστιμο, ο γείτονας ζητάει και αποζημίωση 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη, από την τρομερή φασαρία που του προκαλούν οι δύο ανήλικες κόρες μου κι εγώ», καταγγέλλει. 

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Μετά τα μεσάνυχτα», η μητέρα περιέγραψε τα γεγονότα που τους οδήγησαν στα δικαστήρια.

«Εγώ με την οικογένειά μου μένουμε στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας και μια μέρα που είχαμε μια οικογενειακή γιορτή, έρχεται ο γείτονας που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, μου χτυπάει το κουδούνι και αρχίζει να φωνάζει ότι κάνουμε φασαρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καλή ηχομόνωση το σπίτι, αλλά τα κοριτσάκια μου είναι πολύ ήσυχα. Ξεκίνησε πολύ ήπια το θέμα και καταλήξαμε στα δικαστήρια. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει άλλες ασχολίες κι έγινα εγώ και τα παιδιά μου ο στόχος του», λέει η Δέσποινα.

  Στην αγωγή του ο γείτονας υποστηρίζει πως η Δέσποινα Οντατζή και η οικογένειά της δεν τηρούσαν το ωράριο κοινής ησυχίας κυρίως το μεσημέρι, ότι μετέτρεπαν το σπίτι σε παιδική χαρά, ότι χτυπούσαν τις πόρτες, καθώς και ότι έπεφταν διαρκώς αντικείμενα στο πάτωμα. Επίσης, ο γείτονας αναφέρει ότι η γυναίκα μετακινούσε έπιπλα τα μεσημέρια, γέμιζε και άδειαζε την μπανιέρα και χτυπούσε ρυθμικά το ξυράφι ξυρίσματος πάνω στην πορσελάνη της μπανιέρας.

Στη συνέντευξή της η Δέσποινα είπε ότι η μία κόρη της έχει επηρεαστεί από αυτή την κατάσταση. 

«Τη μία μου την κόρη την επηρέασε πάρα πολύ όλη αυτή η κατάσταση. Πήγαινε δευτέρα δημοτικού και το παιδί δεν είχε όρεξη για διάβασμα. Πολλές φορές το βράδυ είχαμε προβλήματα με τον ύπνο γιατί φοβόταν αρκετά, το παιδί. Κάποιες άλλες φορές όταν έλειπε ο άντρας μου για δουλειά, ο γείτονας τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε ότι "η γυναίκα σου με τα παιδιά σου κάνουν φασαρία" και ότι "μπαινοβγαίνει κόσμος στο σπίτι σου", με αποτέλεσμα να τσακώνομαι με τον άντρα μου εξαιτίας του γείτονα. Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο», ανέφερε η μητέρα στην εκπομπή.

Ωστόσο ο γείτονας δικαιώθηκε στο πρώτο δικαστήριο - κάτι που σύμφωνα με τη Δέσποινα- έγινε με την κατάθεση ενός ψευδομάρτυρα.

«Εφερε έναν μάρτυρα, ο οποίος είπε πάρα πολλά ψέματα. Ο μάρτυρας είπε ότι είμαστε μια προβληματική οικογένεια, ότι τα παιδιά κάνουν θόρυβο συνέχεια, ότι βάζω μουσική όλη μέρα και το δικαστήριο τον πίστεψε γιατί ισχυρίστηκε ότι έμενε μέσα στην πολυκατοικία, ενώ δεν έμενε», ανέφερε.

«Στο πρώτο δικαστήριο, έκανα κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα. Όταν όμως ήρθε η στιγμή να συζητηθούν τα δικά μου ασφαλιστικά μέτρα, αυτός ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη. Εκεί έκανα το μεγάλο λάθος και δέχτηκα τη συγγνώμη του. Αναγκάστηκα, λοιπόν, να πουλήσω το σπίτι μου που με τόσο κόπο αγόρασα εγώ και ο άνδρας μου και να μετακομίσω σε μία γκαρσονιέρα», συμπλήρωσε.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση