Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ιπτάμενη μάγισσα του Halloween

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 12:01 Η ιπτάμενη μάγισσα του Halloween

Η Μάγισσα και το Halloween
Αυτή η κινούμενη πολύχρωμη μάγισσα έρχεται για να τρελάνει τους πάντες στο επερχόμενο Halloween! Τι θα έλεγες να είσαι και εσύ κάτοχός της και να "εκπλήξεις" την παρέα σου; Αυτή η αυτοσχέδια μάγισσα του Halloween είναι μία από τις καινοτόμες ιδέες του μοντελιστή και γνώστη παρόμοιων κατασκευών Otto Dieffenbach και αποτελείται από από τρισδιάστατα κομμάτια χαρτονιού.

Η εικόνα στον αέρα
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η εταιρία του Otto "Hoosier Cutout Service" ειδική σε προσαρμοσμένη σχεδίαση δισδιάστατων και τρισδιάστατων μοντέλων, δημιούργησε το τρισδιάστατο μοντέλο γι αυτή την τηλεκατευθυνόμενη μάγισσα. Λέγεται ότι τα χαρτόνια από τα οποία είναι κατασκευασμένη θα δημιουργήσουν μία οπτική ψευδαίσθηση μιας πραγματικής μάγισσας που πετάει με τη σκούπα της.

Οι κατασκευαστικές λεπτομέρειες
Ο μηχανισμός για να πετάξει αποτελείται από μία προπέλα τριών ελίκων η οποία δημιουργεί ώθηση προς τα εμπρός. Ένας ηλεκτρικός πομπός τοποθετείται στο πίσω μέρος για να στέλνει και να λαμβάνει σήματα. Ο εσωτερικός σκελετός του μοντέλου αποτελείται από κόντρα πλακέ θαλάσσης όλο μαζί να έχει μια στιβαρή δομή. Επίσης η σκούπα της μάγισσας έχει μια μαγική και πρακτική λειτουργία που χρησιμεύει ως πηδάλιο. Εν τέλει αυτή η μάγισσα θα είναι έτοιμη να πετάξει για το δικό σας πάρτι Halloween.

Μπορεί να πετάξει τελικά ή όχι;
Οι τελευταίες κατασκευαστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι για να πετάξει η μάγισσααπαιτούνται καλές κατασκευαστικές δεξιότητες αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία συναρμολόγησης. Επίσης απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός ραδιοεπικοινωνίας.

Κι όμως η Hoosier ενημερώνει:
Πολύς κόσμος απευθύνθηκε ήδη στην εταιρία για να παραγγείλει τη μάγισσα για το δικό του Hallloween, αλλά η κατασκευαστική εταιρία σπεύδει να προλάβει τους καταναλωτές ότι έχουν παραπληροφορηθεί από δημοσίευμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι η μάγισσα δεν είναι έτοιμη να πετάξει και πολύ περισσότερο ότι δεν πρόκειται για κατασκευή Drone!

Μένει να δούμε τι τελικά ισχύει, πάντως το Halloween δεν θα περιμένει για πολύ καιρό…!

Πηγή: Light Radio Net