Είναι αυτό το πρώτο teaser για το PlayStation 5; (pic)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 14:50 Είναι αυτό το πρώτο teaser για το PlayStation 5; (pic)

Ή πρόκειται απλά για… λάθος στη γραμματοσειρά;

Το χριστουγεννιάτικο θέμα που έστειλε η Sony στους χρήστες του PlayStation 4 – τουλάχιστον σε εκείνους που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν νέα και προσφορές της Sony μέσω email – είναι πιθανό να κρύβει το πρώτο teaser για το PlayStation 5.

Αυτό πιστεύουν πολλοί gamers, που πρόσεξαν μια πολύ μικρή λεπτομέρεια: το S στη λέξη PLAYSTATION μοιάζει με 5, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο στη λέξη HOLIDAYS που χρησιμοποιεί την ίδια γραμματοσειρά. Δείτε τα screenshots και θα καταλάβετε:

Επάνω βλέπουμε την αρχική οθόνη με τη φράση HAPPY HOLIDAYS. Προσέξτε το S. Κάτω βλέπουμε την αρχική οθόνη με τη λέξη PLAYSTATION. Το S είναι διαφορετικό και μοιάζει με 5.

Αυτό είναι όλο, αλλά για κάποιους είναι αρκετό. Το 2018 είναι επίσης ο 5ος χρόνος από την κυκλοφορία του PlayStation 4, αλλά φαίνεται πως προτιμάται η εκδοχή του PlayStation 5.

Από τη Sony δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση για διάδοχο του PlayStation 4, ωστόσο δηλώσεις του προέδρου της και αγγελίες που έχει αναρτήσει η εταιρεία καθιστούν σαφές ότι στα εργαστήριά της η δουλειά για το PlayStation 5 έχει ξεκινήσει.

reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση