Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι νέοι λατρεύουν την Amazon, αλλά δεν αγοράζουν τίποτα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 15:21 Οι νέοι λατρεύουν την Amazon, αλλά δεν αγοράζουν τίποτα

Tο 45,8% των νέων που συμμετείχε στην έρευνα, δήλωσε πως το Amazon.com είναι ένα από τα site που επισκέπτεται περισσότερο.

Οι έφηβοι του σήμερα, όχι μόνο συμμερίζονται, αλλά και πρωταγωνιστούν στην «επανάσταση» του ηλεκτρονικού εμπορίου και των online πωλήσεων, διαπιστώνοντας πως εκεί βρίσκεται το μέλλον!

Η διορατικότητα των νέων, λοιπόν, μπορεί να μεταφραστεί σε καλά νέα για το επιχειρηματικό «δαιμόνιο» της Amazon. Ή μήπως όχι;

Η αλήθεια δυστυχώς είναι διαφορετική... Όπως προκύπτει από νέα έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Business Insider, οι νέοι λατρεύουν την περιήγηση στο Amazon.com, αλλά δεν αγοράζουν τίποτα!

Ειδικότερα, το 45,8% των νέων, ηλικίας 13-21 ετών, που συμμετείχε στην έρευνα, δήλωσε πως το Amazon.com είναι ένα από τα site που επισκέπτεται περισσότερο. Μόνο το 10,62% των νέων απάντησε ότι δεν έχει μπει ποτέ στο Amazon.com, ενώ το υπόλοιπο 41,08% δήλωσε ότι έχει μπει τουλάχιστον μια φορά.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα σε δείγμα 1.884 Αμερικανών, ηλικίας 13-21 ετών.

Τα στοιχεία της έρευνας έρχονται να επιβεβαιώσουν τα ευρήματα προηγούμενων μελετών.

Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν ένας στους δύο νέους που συμμετείχε σε παλαιότερη έρευνα («Taking Stock With Teens») δήλωνε πως το αγαπημένο του site ήταν της Amazon. Αλλά δεν προχωρούσε σε καμία αγορά!

πηγή: newsit.gr