Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παγκόσμιο σοκ σε εκατομμύρια παίκτες του Fortnite! Το παιχνίδι εξαφανίστηκε! Τι θα γίνει από εδώ και πέρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 12:54 Παγκόσμιο σοκ σε εκατομμύρια παίκτες του Fortnite! Το παιχνίδι εξαφανίστηκε! Τι θα γίνει από εδώ και πέρα

Όλα έγιναν με απίστευτα δραματικό τρόπο. Ξεκίνησαν όταν ένας μετεωρίτης ο οποίος ήταν στην μέση του νησιού που εκτυλίσσονται όλα από την αρχή της 10ης σεζόν άρχισε να κινείται απειλητικά μέχρι που το εξαφάνισε. Το μόνο που έβλεπαν στις οθόνες τους εκατομμύρια παίκτες του Fortnite σε όλο τον κόσμο ήταν μια μαύρη τρύπα.

Όσοι δεν είχαν μπει έγκαιρα στο παιχνίδι δεν μπήκαν ποτέ όταν το προσπάθησαν. Από κάποια στιγμή και μετά ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite στο Twitter έσβησε όλα τα tweets (πάνω από 12.000). Την ίδια ώρα το PlayStation εξέδωσε ανακοίνωση όπου επιβεβαίωνε ότι το παιχνίδι και όσα είχατε ξοδέψει γι’ αυτό χάθηκαν για πάντα.

Έτσι τελείωσε η 10η σεζόν στο Fortnite και όλα χάθηκαν για πάντα;

 

 

 

 

Το κανάλι του Fortnite στο YouTube έδειξε ζωντανά όλο το σκηνικό και συνεχίζει να στριμάρει ζωντανά την μαύρη τρύπα…

Κατά την διάρκεια της μετάδοσης πολλοί χρήστες είδαν να εμφανίζονται στην οθόνη τους μέσα στην μαύρη τρύπα οι αριθμοί 146, 11, 15, και 62.

Κάποιοι προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν αυτούς τους αριθμούς και έφτιαξαν τις δικές τους θεωρίες για την σεζόν 11.

Τι θα γίνει με την επόμενη σεζόν του Fortnite

Η επόμενη σεζόν του Fortnite φυσικά και θα βγεί σύντομα όπως λένε οι δημιουργοί του παιχνιδιού. Πιθανότατα να βγει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες καθώς σήμερα είναι ημέρα αργίας στις ΗΠΑ και πολλοί δεν θα έχουν ξεκολλήσει από  τις οθόνες τους. Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου. Οι Πέμπτες άλλωστε είναι οι αγαπημένες μέρες των δημιουργών του Fortnite για να αρχίζουν τις σεζόν.

Με πληροφορίες από cnet / TheVerge