Τα αυτοκίνητα της Peugeot εμφανίζουν τα λιγότερα προβλήματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 09:33 Τα αυτοκίνητα της Peugeot εμφανίζουν τα λιγότερα προβλήματα

Τα άλματα προόδου της γαλλικής φίρμας τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακά. Η μάρκα με σήμα το λιοντάρι έχει λανσάρει μία σειρά εξαιρετικών μοντέλων, γεγονός που αποτυπώνεται στις πωλήσεις.

Ο σχεδιασμός, η αισθητική και οι προηγμένες τεχνολογίες είναι ορισμένα από τα στοιχεία που εκτιμούν περισσότεροι οι αγοραστές. Φυσικά, μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της Peugeot παίζει και η αξιοπιστία.

Σύμφωνα με έρευνα της J.D. Power and Associates σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης, η Peugeot είναι πιο αξιόπιστη μάρκα. Πιο συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία και αφορούσε 11.530 ιδιοκτήτες οχημάτων κατασκευής από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2018, τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας εμφάνισαν τα λιγότερα προβλήματα.

Δεύτερη πιο αξιόπιστη μάρκα αναδείχθηκε η Skoda και τρίτη η Hyundai, με τις Nissan και Suzuki να ολοκληρώνουν την πεντάδα.

Στην έρευνα αξιολογήθηκαν όλα τα παραπάνω οχήματα σε 177 τομείς, από τα ηλεκτρικά, έως το σύστημα μετάδοσης, τον κινητήρα, τον κλιματισμό, την μπαταρία, τα καθίσματα, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τα παράθυρα, τη συνδεσιμότητα, τη συναρμογή των υλικών και πολλά ακόμη.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τελευταίες θέσεις, καθώς δεν βρίσκονται οι πιο «φθηνές» μάρκες αλλά οι πιο «ακριβές» - εξαιρουμένης της Fiat. BMW, Audi, Jaguar, Land Rover και Mercedes παρουσιάζουν τα περισσότερα προβλήματα, με τους Βρετανούς ιδιοκτήτες τους να επισκέπτονται πιο συχνά από όλους το συνεργείο.

 

Στον πίνακα παρουσιάζονται τα τρία πιο αξιόπιστα μοντέλα σε κάθε κατηγορία
Στον πίνακα παρουσιάζονται τα τρία πιο αξιόπιστα μοντέλα σε κάθε κατηγορία

Βέβαια, στις τελευταίες θέσεις βρίσκεται και η Toyota, μία εταιρεία που στις περισσότερες έρευνες αξιοπιστίας παγκοσμίως, είναι στην κορυφή.

πηγή: zougla.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση