Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσοχή! Αν σας έρθει αυτό το email, είναι απάτη [pic]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 11:26 Προσοχή! Αν σας έρθει αυτό το email, είναι απάτη [pic]

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι όλοι, καθώς οι απατεώνες σκαρφίζονται διαρκώς νέους τρόπους για να μας ξεγελάσουν. Το νέο... "φρούτο" είναι ένα mail που έρχεται υποτίθεται από facebook και τον ίδιο τον Μαρκ Ζουκερμπεργκ!

Το συγκεκριμένο κείμενο που ήρθε σε mail ιδιοκτήτη Χανιώτικης επιχείρησης, παρουσιάζεται λες και έρχεται από το facebook, ενημερώνει ότι ο κάτοχος του συγκεκριμένου mail αποστολής και χρήστης της σελίδας κέρδισε 2,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο τέλος υπογράφει και ως ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της εταιρείας… Mark Zuckerberg!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο… τυχερός, είναι να παραπέμψει τα προσωπικά του στοιχεία στη διάθεση των επιτήδειων…

Μάλιστα οι πανούργοι απατεώνες, φρόντισαν να ενημερώσουν τα υποψήφια θύματα τους ότι “για λόγους ασφαλείας, συμβουλεύουμε όλους τους νικητές να διατηρούν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές από το κοινό, έως ότου γίνει η επεξεργασία της αξίωσής σας και η δική σας βραβείο που σας απελευθερώνεται. Αυτό είναι μέρος του πρωτοκόλλου ασφαλείας μας για να αποφύγουμε την διπλή διεκδίκηση και την αδικαιολόγητη εκμετάλλευση αυτού του προγράμματος μη συμμετέχοντα ή ανεπίσημο προσωπικό.”

Δείτε το επίμαχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Σαφέστατα το συγκεκριμένο, είναι μια ακόμα από τις δεκάδες προσπάθειες εξαπάτησης των ανυποψίαστων, ωστόσο ο αληθοφανείς τρόπος που παρουσιάζει τα στοιχεία, μπορεί εύκολα να παραπλανήσει κάποιους.

πηγή: zarpanews.gr