Το iPhone 12 μάλλον θα είναι ένα iPhone 4 με 5G

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 19:51 Το iPhone 12 μάλλον θα είναι ένα iPhone 4 με 5G

Οι φήμες σχετικά με τη νέα συσκευή της Apple λένε πως μάλλον θα πρόκειται για ένα iPhone 4 με 5G.

Το νέο iPhone είναι ακόμη περισσότερο από μισό χρόνο μακριά, αλλά αυτό ουδόλως έχει επηρεάσει τις φήμες για την επόμενη συσκευή της Apple

Ίσα ίσα.

Με την κουβέντα για το 5G να έχει «φουντώσει» παντού στον κόσμο -εκτός, ίσως, από την Ελλάδα- είναι λογικό να παρουσιάζει λίγο παραπάνω ενδιαφέρον το iPhone 12, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα popsci.com (Popular Science), θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφενός, ότι το επόμενο iPhone θα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης στο 5G δίκτυο. Η συσκευή, αφετέρου, ωστόσο, φημολογείται πως θα μοιάζει πολύ σε εμφάνιση με εκείνη του 2010, δηλαδή με το iPhone 4.

Τι σημαίνει αυτό; Πως το σχήμα του iPhone 12 ενδέχεται να είναι τετραγωνισμένο και όχι στρογγυλεμένο.

Πρόσφατα, εξάλλου, η Samsung ανακοίνωσε ότι τα Galaxy S20 θα υποστηρίζουν τη σύνδεση στο 5G δίκτυο και φαίνεται ότι η Apple δεν είναι μακριά από αυτό. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πότε θα έχει στη διάθεσή της το hardware της κεραίας, που απαιτείται, για να γίνει εφικτή η σύνδεση, αφού υπάρχουν και τα γνωστά προβλήματα με την Qualcomm. 

Ο νέος σχεδιασμός, με τα τετράγωνα άκρα, θα μπορούσε να βοηθήσει με τη μετάβαση στο 5G, αφού οι παρεμβολές μπορεί να είναι ένα ζήτημα σε αυτό το νέο είδος συνδεσιμότητας λόγω της φύσης των ίδιων των κυμάτων.

Εν αναμονή των εξελίξεων...

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση