DualSense: H Sony αποκάλυψε το νέο χειριστήριο του PS5!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 17:34 DualSense: H Sony αποκάλυψε το νέο χειριστήριο του PS5!

Μαζί με το νέο, πέμπτο κατά σειρά μοντέλο της ιστορικής κονσόλας "PlayStation" της Sony, η εταιρεία φέρνει και σημαντικές τεχνολογικές αλλαγές στο χειριστήριό της.

Μία σημαντική αλλαγή, την οποία η εταιρεία δεν θέλησε να κρατήσει κρυφή και να κάνει... έκπληξη στους θαυμαστές της, επιφυλάσσει η νέα έκδοση του Sony PlayStation 5. Όπως ενημέρωσε η ίδια η Sony σχετικά, στη νέα ιστορική κονσόλα αναμένεται να υπάρχει ένα πλήρως διαφοροποιημένο αλλά και εξελιγμένο χειριστήριο, πολύ διαφορετικό από το "Dual Shock 4" που συνόδευε την προηγούμενη έκδοση.

Η Sony παρουσίασε το εν λόγω χειριστήριο με την ονομασία "DualSense", προειδοποιώντας για μία νέα τεχνολογία που θα βάζει τον gamer ακόμη πιο βαθιά στον εκάστοτε ρόλο που θα έχει και θα χειρίζεται.

Το "DualSense" θα προσφέρει απτική ανατροφοδότηση και αισθητήρες που θα δημιουργούν αντίσταση και δόνηση ανάλογα με το παιχνίδι. Μέσα στις υπόλοιπες πρόσθετες λειτουργίες, μία άλλη σημαντική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο χειριστήριο θα είναι και το κεντρικό κουμπί του μενού στη μέση, όπου πλέον φαίνεται ότι θα αντικατασταθεί από ένα κουμπί με την ονομασία και εντολή "create".

Δείτε μία άλλη παρουσίαση του "DualSense":

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση