Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολλά προβλήματα σε iPhone και iPad - Πώς εμπλέκεται το Facebook

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 17:03 Πολλά προβλήματα σε iPhone και iPad - Πώς εμπλέκεται το Facebook

Προβλήματα σε αρκετές εφαρμογές αντιμετωπίζουν οι χρήστες iPhone και iPad. Για αρκετές ώρες πολλά apps στις iOS συσκευές κολλούσαν ή έκλειναν από μόνες τους.

Σύμφωνα με το Downdetector, τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονται στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το Spotify, το TikTok, το Pinterest και το Tinder. Τα προβλήματα δεν πηγάζουν από τις ίδιες τις εφαρμογές αλλά από το app του Facebook.

Μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής του Facebook, άρχισαν και τα προβλήματα για τους περισσότερους χρήστες, τα οποία φαίνεται να πηγάζουν από ένα SDK (software development kit) του Facebook το οποίο χρησιμοποιούν οι χρήστες για είσοδο σε άλλες εφαρμογές μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook.

«Νωρίτερα σήμερα, μία νέα έκδοση του Facebook περιείχε μία αλλαγή που προκάλεσε δυσλειτουργίες για κάποιους χρήστες σε ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το Facebook iOS SDK. Εντοπίσαμε το πρόβλημα γρήγορα και το διορθώσαμε. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία» ανέφερε στο twitter εκπρόσωπος του Facebook.

Πηγή: Downdetector