Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το event της Apple

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 22:26 Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το event της Apple

Έπειτα από αμέτρητες φήμες, η Apple ανακοίνωσε επιτέλους επίσημα του virtual event, στο οποίο θα παρουσιάσουν τη νέα σειρά iPhone 12, αλλά και άλλα προϊόντα.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω livestream στις 15 Σεπτεμβρίου, 20:00 (ώρα Ελλάδος). Όπως και η WWDC που διεξήχθη νωρίτερα μέσα στη χρονιά, έτσι και το event για τα iPhone 12 θα προβληθεί μέσω ζωντανής ροής  χωρίς κοινό, λόγω πανδημίας. Η παρουσίαση θα γυριστεί στο Apple Park, στο Steve Jobs Theatre.

Πολλές δημοσιεύσεις διεθνών μέσων ενημέρωσης, αναφέρουν ότι ο κολοσσός του Κουπερτίνο συστήσει στους φανατικούς της τα νέα iPhone 12, νέο iPad αλλά και νέο smartwatch.

Παρότι η ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί, το σίγουρο είναι ότι φέτος, εξαιτίας του κορονοϊού, η Apple δεν θα φιλοξενήσει κόσμο στο αμφιθέατρο Steve Jobs όπου παραδοσιακά παρουσιάζει κάθε Σεπτέμβριο τα νέα της τηλέφωνα. Αντ’ αυτού θα διοργανώσει ένα διαδικτυακό event το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο μήνα. Σύμφωνα με τον Jon Prosser μάλιστα οι ανακοινώσεις για την ημερομηνία, την ώρα και διαδικτυακό μέρος θα γίνουν αύριο.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία, όπως ισχυρίζονται οι μέχρι σήμερα διαρροές θα παρουσιάσει φέτος πέρα από τα νέα τηλέφωνα - κάποια από τα οποία θα διακρίνονται για την χαμηλή, συγκριτικά με τα δεδομένα της Apple, τιμή τους - ένα νέο AppleWatch, ενημερωμένα iPads αλλά και αξεσουάρ, όπως νέα Airpods τα οποία θα περνιούνται γύρω από το κεφάλι και δεν θα κρέμονται από το αφτί.

Όποτε και να οριστεί η παρουσίαση των νέων τεχνολογικών προϊόντων της όμως, η εταιρεία αναμένεται να καθυστερήσει την κυκλοφορία τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του κλεισίματος κάποιων εργοστασίων της στην Κίνα τον χειμώνα.

Πώς θα είναι τα νέα iPhone

Όσο για το πώς θα είναι τα νέα iPhones, όπως αναφέρουν τα όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, εκτός από αναβαθμισμένο λειτουργικό και ταχύτερο επεξεργαστή θα έχει και οθόνη με υψηλότερη ταχύτητα ανανέωσης, στα 120 Hz, θα εμφανίζει δηλαδή 120 διαφορετικά καρέ ή εικόνες ανά δευτερόλεπτο. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό βέβαια απαιτεί μεγαλύτερη ισχύ, άρα και πιο ισχυρή μπαταρία γι αυτό και πολλοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι δεν θα το δούμε στα φετινά μοντέλα αλλά σε αυτά που θα μας παρουσιάσει του χρόνου. 

Πιθανότατα, τα νέα μοντέλα θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα πέμπτης γενιάς, αλλιώς 5G. Επιπλέον, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην εταιρεία κι αναμεταδίδουν διεθνή Μέσα, τα νέα τηλέφωνα θα έχουν και ανανεωμένο σχεδιασμό, κάτι που έχει να συμβεί από την κυκλοφορία του iPhone X. Ειδικότερα ακούγεται ότι ο σκελετός τους θα είναι μεταλλικός, παρόμοιος με αυτόν του iPad Pro.

Τέλος, σε όλα τα μοντέλα που θα λανσάρει ο κολοσσός του Κουπερτίνο θα τοποθετήσει οθόνες OLED, ανεξαρτήτως της τιμής τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος ένα iPhone 5,4 ιντσών, το μικρότερο δηλαδή iPhone που έχει κυκλοφορήσει από το λανσάρισμα του iPhone SE των 4,7 ιντσών καθώς και το iPhone 12 Pro με οθόνη 6,7 ιντσών, το μεγαλύτερο δηλαδή μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Όσο για τα άλλα δύο μοντέλα που ακούγεται ότι θα μας συστήσει θα έχουν οθόνη 6,1 ιντσών.

με πληροφορίες από insider.gr/zougla.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση