Από την Google με… αγάπη: Ένα εκατ. δολάρια για την Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 16:16 Από την Google με… αγάπη: Ένα εκατ. δολάρια για την Ελλάδα

Κονδύλια ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων επιστρατεύει η Google για την Ελλάδα. Τα χρήματα θα δοθούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μέσω του Google.org, του φιλανθρωπικού βραχίονα του τεχνολογικού κολοσσού.

Η χρηματοδότηση της Google για την Ελλάδα προορίζεται για δράσεις που αφορούν στην αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας Covid-19, στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση και στην ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων σε ευάλωτες ομάδες.

Η Πέγκυ Αντωνάκου, γενική διευθύντρια της Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης, δήλωσε: «Πριν από μερικούς μήνες ανακοινώσαμε το Grow Greece with Google, μια πρωτοβουλία μας για την επιτάχυνση της οικονομικής ανάκαμψης μέσω της τεχνολογίας. Έκτοτε συνεργαζόμαστε σταθερά με τους εταίρους μας έχοντας στηρίξει χιλιάδες επιχειρήσεις και άτομα που αναζητούν εργασία, προσφέροντάς τους δωρεάν εκπαίδευση και εργαλεία που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης ή της καριέρας τους.

Επιπλέον της προσπάθειας αυτής, σήμερα ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι, μέσω του Google.org, δεσμεύουμε πρόσθετα κονδύλια ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τη χρηματοδότηση τοπικών ΜΚΟ, προκειμένου να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους για την ενίσχυση όσων έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τοπικούς εταίρους και οργανισμούς για να μεγιστοποιήσουμε το θετικό αντίκτυπο του κοινού μας έργου”.

Το Goole.org, ο φιλανθρωπικός βραχίονας της εταιρείας, υποστηρίζει μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες που απευθύνονται σε ανθρωπιστικές ανάγκες.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση